Головна Новини Зірки персона Відома російська акторка кіно пішла в монастир: чому знаменитість прийняла таке рішення (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська акторка кіно пішла в монастир: чому знаменитість прийняла таке рішення (ФОТО)

Акторка знялася більш ніж у 200 фільмах

26 серпня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Улюблена акторка багатьох наших співвітчизників, зірка радянського кінематографу, яка відома  всім за фільмами "Звичайне диво", "Екіпаж", "Солом'яний капелюшок", "Бумбараш" та "Чародії" Катерина Васильєва залишила акторську кар’єру, відмовилася від світського життя  та стала черницею. Про це написала її подруга і теж відома прима російського кінематографа та сцени  Марія Шукшина.

Відома російська акторка кіно пішла в монастир: чому знаменитість прийняла таке рішення (ФОТО)

Катерина Васильєва пішла у монастир (фото з відкритих джерел)

 Вона ж опублікувала фото колишньої  колеги в соціальній мережі  вже в скромній чернечій одежі.

 "Акторка Катерина Васильєва прийняла постриг, її син — священник у храмі Святого Миколая Чудотворця на Трьох Горах", – саме так підписане фото.  

Відома російська акторка кіно пішла в монастир: чому знаменитість прийняла таке рішення (ФОТО) - фото 2

Катерина Васильєва  чи не все своє свідоме життя присвятила радянському кінематографу та сцені. Окрім відомих кінокартин, знялась ще у 200 кінофільмах. Дуже довго грала у складі провідних акторських труп російської столиці: театру імені Єрмолової, працювала також в московському "Современнику" та МХАТі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що син відомої української артистки постригся у ченціВідома українська співачка зізналася, що її син став ченцем. Ніна Матвієнко розповіла, що її старший син Іван тривалий час казав, що хоче стати ченцем. За словами співачки, він багато разів їздив з групами людей та своїм молодшим братом до різних монастирів. Співачка зізналася, що її син завжди йде до кінця. Але, якби вони з його батьком не дали свого благословіння та не підтримали його у цьому рішенні, він не став би тоді монахом. Але вони все ж таки вирішили благословити Івана, адже знають, що в нього — сильна віра і завдяки його молитвам, в їхній родині все добре.  Також Ніна Митрофанівна розповіла, що Іван допомагає майстрам реставрувати старовинний храм. Співачка також вирішила долучитися до цієї доброї справи матеріально.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини