Головна Новини Зірки персона Басков на сцені принизив професійну репутацію Лариси Доліної: як це було
commentss НОВИНИ Всі новини

Басков на сцені принизив професійну репутацію Лариси Доліної: як це було

Виконавець відомої всім "Шарманки" Микола Басков відкрито говорить, що підтримує російську "спецоперацію"

8 лютого 2023, 22:05 comments2238
Поділіться публікацією:

Виконавець та ярий прихильник Путіна, що відкрито  підтримує повномасштабну війну в Україні, з власної вини втрапив у скандал. Беручи участь в розважальному заході, просто на сцені він  познущався зі своєї колеги Лариси Доліної.  Це сталось  під час відеознімання  розважальної програми на російському ТБ,- повідомляє УНІАН. 

Басков на сцені принизив професійну репутацію  Лариси  Доліної: як це було

Лариса Доліна потрапила під "роздачу" Миколи Баскова (фото з відкритих джерел)

Перебуваючи на сцені, Басков  невдало пожартував: "Шановна Лариса Доліна, ви залишаєте трійку лідерів, тому що Любов Успенська вривається на третє місце". 

Беручи до уваги обставину, що старша  колега Баскова  постійно   турбується  за  власну  репутацію зіркової співачки, і  має звичку  бути завжди  першою, зауваження  Баскова її  дуже зачепило, інформують російські медіа. Але співачка ніяк не реагувала на  скандальну репліку молодшого колеги. 

Виконавець відомої всім  "Шарманки" Микола Басков відкрито говорить, що  підтримує російську  "спецоперацію"  і так само, знищення  цивільного населення на українській території. Артист привселюдно похвалився, що перевів добровільно круглу суму зі власних збережень для допомоги російським збройним силам. 

Колишня мешканка сонячної Одеси Лариса Доліна, яка  повинна була захистити рідну країну, зайняла вигідну позицію  мовчунки  і зрадниці — вже майже  рік, як розпочалась повномасштабна війна,  співачка цинічно  продовжує мовчати, гастролюючи з концертами на території  РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала агресію Росії.Раніше відома виконавиця   Лариса Доліна родом з Одеси. Але, зробити тут  успішну кар’єру Ларисі  не вийшло, з тої причини вона переїхала до Росії.   


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини