Головна Новини Зірки персона Одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала агресію Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала агресію Росії

Доліна підтримала кривавий режим Кремля

4 січня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Раніше відома виконавиця   Лариса Доліна родом з Одеси. Але, зробити тут  успішну кар’єру Ларисі  не вийшло, з тої причини вона переїхала до Росії.   

Одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала  агресію Росії

Лариса Доліна (фото з відкритих джерел)

Співачка вже довго мешкає в цій країні і заробила там свої криваві статки.  На початках і там їй було непросто. Але вона знайшла вихід, як добре влаштуватись, бо зметикувала, як обдурити систему. Просто  влилась в її ряди.   

Про це йдеться в телесюжеті FreeДОМ, з 2003 року  співачка — член партії "Єдина партія Росія",  тому відкрито підтримує  диктатуру Володимира Путіна, зокрема, одобрює  задуми Путіна. Як от, відновити Радянський Союз, де Доліну  принижували за те, що вона єврейка.

Мало того, популярна виконавиця відкрито симпатизує  російському президенту. І завжди стверджувала, що він їй подобається, не тільки, як політик, але і як  мужчина. Саме за такі симпатії   Доліна отримала чимало  нагород РФ. 

В той час, коли російські артисти покидали Росію,  засуджуючи  війну   в Україні, виконавиця  залишилась вірною диктатору. Ще, в 2014 році вона виступила за незаконну анексію Криму, через якийсь час поїхала на півострів  з концертною програмою. Саме за це  в 2018 році  вона отримала заборону на в'їзд до України.

"Я не можу потрапити в своє місто — Одесу. Я не можу потрапити на кладовище, де поховані мої мама, тато, бабусі, дідусі. Одеса завжди підживлювала мене", — говорила раніше Доліна.

Говорячи про  любов до рідного міста, співачка не переймається, що РФ постійно обстрілює Одесу та область.

Напевно такий патріотизм до РФ підпитує значний  банківський рахунок. Лариса  Доліна  тепер має власний автопарк, елітну квартиру, житло, бо за годину співу вона отримує  мінімум три мільйони рублів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України готується отримати паспорт РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини