Головна Новини Зірки персона Бажають смерті: російські фанати проклинають Апанасенко після "Міс Всесвіту" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бажають смерті: російські фанати проклинають Апанасенко після "Міс Всесвіту" (ФОТО)

Росіяни бажають, щоб українку вбила ракета

23 січня 2023, 22:30 comments1482
Поділіться публікацією:

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко розповіла, що адресують їй за посередництвом  соціальних мереж  фанати представниці РФ  Анни Ліннікової опісля того, коли вона не захотіла стояти з нею поруч під час конкурсу "Міс Всесвіт".

 Бажають смерті: російські фанати проклинають Апанасенко після "Міс Всесвіту" (ФОТО)

Вікторія Апанасенко (фото з відкритих джерел)

Зокрема, вона оприлюднила скріншот з власної сторінки в соцмережах, де можна побачити,  що користувачі з РФ буквально адресують їй негативні слова.

"Мерзенні, сподіваюся, вас пере*бе ракета, хоча ви все звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах", – писали  росіяни.

Українська красуня вирішила  не мовчати про це. Вона оприлюднила скрін такого повідомлення в інста-сторіз і  від себе написала, що шанувальники росіянки шлють побажання смерті  Вікторії  і її рідним. Як вона каже, вони ще піддають знущанням  її зовнішність

"Вони бажають, щоб ракета потрапила в мій будинок, створюють фейки з моїми невдалими фото і знущаються над моєю зовнішністю. Ви можете сказати про мене все, але що ви скажете про війну?", — завершила "Міс Україна Всесвіт".

 Бажають смерті: російські фанати проклинають Апанасенко після ”Міс Всесвіту” (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт".Нещодавно в американському місті Новий Орлеан  проходив  фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт".  Не зважаючи на  війну, яку розв’язала і продовжує вести Російська Федерація,  делегатка цієї країни  Анна Ліннікова  брала  участь у відборі.  У відеосюжеті  шоу краси зафіксований   час  першого дефіле красунь. Претендентки на корону краси виходили на сцену в купальнику  та накидці. Представниця Росії була одягнута  в рожевий  купальник   та мала накидку  молочного кольору. В момент  позування  на сцені дівчина  показала середній палець, і після цього, усміхаючись,  залишила сцену  шоу. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/crystal.viktoria
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини