Головна Новини Зірки персона Бен Аффлек видалив Джей Ло з друзів в Instagram: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Бен Аффлек видалив Джей Ло з друзів в Instagram: навіщо

Користувачі мережі думають, що пара знову розлучилася

27 вересня 2021, 22:56 comments1165
Поділіться публікацією:

Відомий  голлівудський актор Бен Аффлек знову шокував своїх фанатів та таблоїдів. Актор видали з друзів у соціальній мережі свою кохану співачку та акторку Дженніфер Лопес. 

Бен Аффлек видалив Джей Ло з друзів в Instagram: навіщо

Зірки нещодавно підтвердили свій роман (фото з відкритих джерел)

Тепер шанувальник пари гадають, що стало причиною такого вчинку Бена Аффлека. Адже зовсім нещодавно у пари було все добре. Вони  потішили фанатів романтичною фотосесією, якою спростували попередні чутки про розрив їх стосунків, які виникають чи не щотижня.  Бен Аффлек в Instagram підписаний на 94 людини, але серед них немає його коханої.

Нещодавно пара нарешті офіційно повідомила, що вони знову разом. Зірки тривали час підігрівали чутки про свій роман під час спільної відпустки. А потім вони разом з'явилися на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю, що пройшов цієї весни. Тож тепер фанатам залишається гадати про такий вчинок актора.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  із ким відновила роман Дженніфер ЛопесОсобисте життя 51-річної голлівудської красуні Дженніфер Лопес викликає підвищений інтерес. Актриса нещодавно розірвала заручини з нареченим Алексом Родрігесом, але сумувала вона недовго. В мережу потрапили фото, на яких Дженніфер пристрасно цілується з колишнім бойфрендом Беном Аффлеком. Значить, чутки все-таки виявилися правдивими. Цими вихідними, пару застали в одному з ресторанів, розташованому неподалік від Лос-Анджелеса. Папарацці вдалося зняти, як Дженніфер Лопес і Бен Аффлек не соромляться проявляти почуттів один до одного. Вони пристрасно цілувалися, актриса притискалася до колишнього чоловіка і щось шепотіла йому на вухо, а він цілував її.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини