Головна Новини Зірки персона Застукали за поцілунком: з ким відновила роман Дженніфер Лопес
commentss НОВИНИ Всі новини

Застукали за поцілунком: з ким відновила роман Дженніфер Лопес

Американську актрису Дженніфер Лопес застукали за пристрасним поцілунком з колишнім чоловіком Беном Аффлеком

15 червня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Особисте життя 51-річної голлівудської красуні Дженніфер Лопес викликає підвищений інтерес. Актриса нещодавно розірвала заручини з нареченим Алексом Родрігесом, але сумувала вона недовго. В мережу потрапили фото, на яких Дженніфер пристрасно цілується з колишнім бойфрендом Беном Аффлеком. Значить, чутки все-таки виявилися правдивими.

Застукали за поцілунком: з ким відновила роман Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

Цими вихідними, пару застали в одному з ресторанів, розташованому неподалік від Лос-Анджелеса. Папарацці вдалося зняти, як Дженніфер Лопес і Бен Аффлек не соромляться проявляти почуттів один до одного. Вони пристрасно цілувалися, актриса притискалася до колишнього чоловіка і щось шепотіла йому на вухо, а він цілував її.

Інсайдер повідомляє, що мама голлівудської актриси Гвадалупе Родрігес в захваті від того, що її дочка відновила роман з Беном Аффлеком, тому що з ним у неї завжди були дуже хороші та теплі стосунки.

Відзначимо, що чутки про роман зірки "Стриптизерок" і Бена Аффлека з'явилися через два тижні, як Дженніфер оголосила про те, що розірвала заручини з баскетболістом Алексом Родрігесом. Екс-наречений був шокований новиною про те, що Лопес вирішила повернутися до колишнього коханого.

До слова, актриса почала зустрічатися із зіркою "Бетмена" у 2002 році, і вони стали однією з найпопулярніших пар Голлівуду. У 2003 році вони мали побратися, але розлучилися.

Нагадаємо, голлівудська зірка Дженніфер Лопес продемонструвала стильний неоновий манікюр, який точно буде в моді цього літа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річна американська актриса Дженніфер Лопес показала шикарну фігуру у відвертому купальнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини