Головна Новини Зірки персона "Бендерівці стріляли у вікна квартири": Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бендерівці стріляли у вікна квартири": Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ

Таїсія Повалій зробила божевільну заяву про життя в Україні

12 жовтня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Артист з РФ  Олександр Михайлов, що  недавно  брав участь в концерті  в  тимчасово окупованому місті  Луганськ разом з  опальною  співачкою, колишньою українкою  Таїсією Повалій,  розповів чергову пропагандистську брехню про те, як погано  жилось мамі співачки в українській столиці.

"Бендерівці стріляли у вікна квартири": Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Як інформує  російське пропагандистське медіа  Стархіт, Таїсія  Повалій ніби  не говорила про політику і не була  учасницею так званих  патріотично-пропагандистських заходів, бо "боялася", адже її матір  мешкала в  той час в Києві.

"Зараз Таїсія заспокоїлася, тому що маму перевезла в Москву. А був період, коли дуже страждала. Бандерівці навіть стріляли у вікна її квартири. І яким був стан мами? Це дуже важко... тому вона мовчала", — пояснює вчинок колеги божевільний артист

Він  ще додав, що  зрадниця і боягузка Таїсія  Повалій "не забула рідні корені". Як він стверджує, з небагатьма друзями вона  таки підтримує  зв'язки.

 "Таїсія переживає за свій український народ. Там багато порядних людей — комусь навіть я таємно телефоную, когось втратив..." – завершив свою маячню Олександр Михайлов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю. Колишня виконавиця з України  Таїсія Повалій  часто дивувала глядачів, створюючи  яскравий образ, а ще голос — чарівний тембр  допоміг   стати  улюбленицею  залу. Вміння викликати в глядачів  емоції  співачка  береже,  але зараз такі  емоції є  негативними.

Опальна артистка  тепер в числі  знаменитостей, хто виїхав  до країни-агресорки  з початком військового вторгнення. війни. Там Повалій стала  пропутінською пропагандисткою, яка завжди знаходить  можливість  принизити свою батьківщину, де вона стала   знаменитістю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Dmytro

15 лютого 2024, 14:59

Квиток на Кобзона їй, в одну сторону.

сова-сова

15 лютого 2024, 13:55

шлоєбінь на три пляшки посадити у всі дірки

Влад

16 жовтня 2023, 08:57

Український народ також за тебе хвилюється і бажає, щоб ти якнайшвидше заспівала на концерті з кобзоном.


Новини