Головна Новини Зірки персона «Бідний мужик»: зірка серіалу «Друзі» стурбував фанатів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Бідний мужик»: зірка серіалу «Друзі» стурбував фанатів (ФОТО)

Американський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера в телесеріалі «Друзі» налякав фанатів зовнішнім виглядом

6 жовтня 2021, 15:05 comments1058
Поділіться публікацією:

52-річний актор, зірка американського ситкому "Друзі" Меттью Перрі викликав занепокоєння своїм "несвіжим" зовнішнім виглядом. Шанувальники почали переживати за його здоров'я. Про це повідомляє видання Daily Mail.

«Бідний мужик»: зірка серіалу «Друзі» стурбував фанатів (ФОТО)

Меттью Перрі / Фото: Getty images

Папараці вдалося підловити актора на одній з вулиць Лос-Анджелеса, коли він вийшов з машини купити собі кави. На кадрах Меттью виглядає не дуже добре, на ньому була пом'ята футболка сірого кольору і білі шорти, а його обличчя розпухло і помітно постаріло. Шанувальники також відзначили, що зірка "Друзів" сильно поправився.

"Бідний мужик. Швидше за все, він набрав вагу через антидепресанти", "Звідки у нього весь цей жир і зморшки", "Сподіваюся, він приведе себе в порядок, тому що це жах", "Виглядає нездоровим", — пишуть користувачі мережі.

До слова, в житті зірки "Друзів" і правду були важкі часи, адже він лікувався в реабілітаційній клініці від алкогольної та наркотичної залежностей, які вплинули й на його стан здоров'я, і на зовнішній вигляд.

«Бідний мужик»: зірка серіалу «Друзі» стурбував фанатів (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, в червні 2021 року стало відомо, що актор Меттью Перрі розлучився зі своєю молодою нареченою Моллі Гурвіц, з якою зустрічався три роки й збирався зіграти весілля. Причину розставання і хто став ініціатором такого рішення актор вирішив приховати від громадськості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року Меттью Перрі завів аккаунт в Instagram. Така подія не залишилася без уваги шанувальників і зіркових колег, які з радістю привітали одного в соціальній мережі.

Читайте також, популярна естрадна виконавиця Наташа Могилевська виклала в соціальних мережах фото з іншою українською виконавицею Русланою. Читачі критично оцінили зовнішній вигляд української екс-переможниці конкурсу "Євробачення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини