Головна Новини Зірки персона Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото)

Зірка знялася у святковій рекламній кампанії свого бренду Savage x Fenty

2 грудня 2020, 16:52
Поділіться публікацією:

Популярна співачка Ріанна знялася в новій фотосесії для реклами власного бренду Savage x Fenty. Нова колекція присвячена новорічним образам, які бізнесвумен приміряла на себе.

Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото)

Ріанна. Фото: elledecoration.ru

На знімках можна побачити, як 32-річна знаменитість позує в ніжній синьо-білій білизні, яка вигідно підкреслює її фігуру.

Крім відвертого вбрання на артистці також одягнуті довгі латексні панчохи, короткий пуховик, блискучі босоніжки на високих підборах і білі рукавички. Для зйомки спеціально була створена новорічна локація: величезна ялинка, виготовлена з льоду, великі дерев'яні санки і багато інших святкових декорацій.

Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото) - фото 2
Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото) - фото 3
Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото) - фото 4
Білизна та багато латексу: Ріанна представила різдвяну колекцію (фото) - фото 5

Варто також зазначити, що цієї осені в Лос-Анджелесі пройшов показ зірки. На ньому була представлена нова колекція дизайнерської нижньої білизни. На віртуальному показі можна було побачити і інших відомих зірок: Кару Делевінь, Беллу Хадід, Ірину Шейк, Lizzo і навіть актрису Демі Мур.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Ріанна знялася в нижній білизні на показі власного бренду. Вона запустила власну лінію одягу Savage X Fenty і порадувала підписників яскравими і еротичними фото в Інстаграм. На них вона у панчохах і мереживній білизні представляє власну лінію одягу. Основа першої колекції — шкіряні речі, зокрема, піджаки і спідниці. Також в фірмовому магазині продаються аксесуари, такі як натільні хрести і кільця. Крім цього, пройшов онлайн-показ продукції. На допомогу Ріанні прийшли такі відомі артисти як Демі Мур і Ліззі, а також безліч праймових манекенниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини