Головна Новини Зірки персона Біллі Айліш випустила парфум: що в ньому особливого
commentss НОВИНИ Всі новини

Біллі Айліш випустила парфум: що в ньому особливого

Американська співачка Біллі Айліш випустила перший авторський парфум, запах якого описує як «теплий і домашній»

25 жовтня 2021, 14:50 comments1059
Поділіться публікацією:

19-річна американська знаменитість Біллі Айліш вирішила не відставати від своїх зіркових колег і випустила дебютний парфум, назвавши його "найулюбленішим ароматом у світі". Про це виконавиця повідомила на сторінці Billie Eilish Fragrance в Instagram.

Біллі Айліш випустила парфум: що в ньому особливого

Біллі Айліш (фото з відкритих джерел)

Біллі Айліш зазначила, що давно шукала свій найулюбленіший аромат, адже запахи були великою частиною її життя, а тепер вона його створила, втіливши свою мрію в реальність.

Парфум, який отримав назву Eilish, відноситься до гурманських амбрових ароматів і описується як "теплий, затишний і домашній". Верхні ноти — спеції, какао боби й ваніль, в базі — мускусні та деревні ноти. Флакон, розроблений для аромату, має золотистий колір і виглядає як неповний бюст. Він символізує частини тіла, які особливо подобаються співачці: груди, шию і ключиці.

Для свого творіння Біллі створила окремий сайт Billie Eilish Fragrance й аккаунт в Instagram, на який вже підписалися понад 223 тисяч користувачів. Точна дата виходу парфуму не називається, проте Айліш розповіла, що реліз відбудеться вже в листопаді.

Біллі Айліш випустила парфум: що в ньому особливого - фото 2

Нагадаємо, популярна американська співачка Мадонна після випуску свого 19-го альбому "Madame X" минулого року приступила до створення власного парфуму, який буквально створений за мотивами пластинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня, зірка "Піратів Карибського моря" Кіра Найтлі представила "делікатну" парфумерну новинку від Chanel.

Читайте також, українська популярна співачка і телеведуча Тіна Кароль представила власний аромат парфумів, який названий на її честь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини