Головна Новини Зірки персона Більше не блондинка: Марго Роббі кардинально змінила імідж (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не блондинка: Марго Роббі кардинально змінила імідж (ФОТО)

Марго Роббі знімається у новому фільмі

17 березня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Одного разу ... в Голлівуді" і "Вовк з Уолл-стріт" Марго Роббі здивувала шанувальників несподіваною зміною іміджу.

Більше не блондинка: Марго Роббі кардинально змінила імідж (ФОТО)

Марго Роббі / фото: Legion-Media

У мережу потрапили фотографії, на яких відома актриса зображена з новою зачіскою. "Вічна" блондинка стала яскравою брюнеткою і зробила коротке каре. У новому образі знаменитість бачили в Пасадені — каліфорнійському місті в окрузі Лос-Анджелеса. Вона була в чорній довгій куртці, білих штанах і світлій кофтині.

Шанувальники здивувалися, що ж спонукало голлівудську красуню змінити імідж, але пізніше з'ясувалося, що пожертвувати своїми білявими локонами вона вирішила заради нової головної ролі. Зараз Марго Роббі знімається в кінострічці Девіда О. Рассела, який відомий своїми роботами "Джой", "Мій хлопець — псих", "Три королі". Назва нового фільму кінорежисера, як і його сюжет, поки тримаються у таємниці. Відомо, що компанію Марго Роббі у новому проекті складе Крістіан Бейл ("Джонні Д", "Темний лицар"), а також Аня Тейлор Джой ("Хід королеви", "Емма").

Нагадаємо, у 2020 році американську зірку Марго Роббі визнали найпрацелюбнішою актрисою Голлівуду. Зірка "Одного разу ... в Голлівуді" за останні 5 років встигла знятися у 15 повнометражних фільмах, двічі зіграти в кінострічках епізодичні ролі, а також попрацювати продюсером в одному кінопроекті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна іспанська актриса Пенелопа Крус оновила імідж, викликавши у шанувальників справжній захват. Знаменитість обстригла свої розкішні локони й зробила довгий боб з освітленим пасмами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини