Головна Новини Зірки персона Пенелопа Крус змінила імідж і стала виглядати ще молодше (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенелопа Крус змінила імідж і стала виглядати ще молодше (ФОТО)

Пенелопа Крус обстригла довгі локони

16 березня 2021, 15:45 comments1545
Поділіться публікацією:

Відома 46-річна актриса, зірка фільмів "Ескобар" і "Бандитки" Пенелопа Крус з настанням весни вирішила оновити свій імідж і зробила трендову стрижку, викликавши захват у шанувальників.

Пенелопа Крус змінила імідж і стала виглядати ще молодше (ФОТО)

Пенелопа Крус (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографії, на яких позує з новою зачіскою. Актриса обстригла свої розкішні довгі локони й зробила довгий боб з освітленим пасмами, і ця зачіска справжній тренд весни-2021.

Кадри зірка "Бандиток" зробила за лаштунками зйомок рекламної кампанії косметичного бренду Lancôme. Свій новий образ Пенелопа Крус підкреслила яскравою помадою і чорним топом з відвертим декольте, а зверху накинула шубку бежевого відтінку.

До слова, публікація знаменитості зібрала понад 462 тисячі лайків і безліч коментарів від шанувальників, які відзначили, що нова стрижка зірки робить її образ більш молодим і стильним: "Виглядаєш приголомшливо!", "Найкрасивіша жінка", "Як красиво", "Чудово, тобі личить ця стрижка", "Це волосся... Ти дуже красива", — написали фоловери.

Нагадаємо, що популярна актриса Пенелопа Крус розповіла про те, як стежить за своєю фігурою. Знаменитість зізналася, що багато часу приділяє догляду за своїм тілом, тому не звертається за допомогою до пластичних хірургів. Актриса дотримується правильного харчування, займається фізичною активністю, зокрема гарячою йогою, і використовує тільки натуральну косметику.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28-річна британська супермодель, зірка фільму "Валеріан і місто тисячі планет" Кара Делевінь здивувала шанувальників зміною іміджу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини