Головна Новини Зірки персона Більше не холостячка: з ким закрутила роман Ріанна
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не холостячка: з ким закрутила роман Ріанна

Американський репер A $ AP Rocky офіційно підтвердив, що зав'язав стосунки з барбадоської співачкою Ріанною

20 травня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Схоже, особисте життя популярної виконавиці Ріанни налагодилося, і вона щаслива в нових стосунках. Американський репер A $ AP Rocky офіційно підтвердив, що вони разом і назвав її "тією самою".

Більше не холостячка: з ким закрутила роман Ріанна

Ріанна (фото з відкритих джерел)

32-річний артист у своєму новому інтерв'ю зізнався, що недавно їх стосунки з Ріанною перестали бути просто дружніми, а переросли в романтичні. A $ AP Rocky сказав, що йому подобається бути в стосунках, коли хтось про тебе піклуватися і хоче бути поруч. Він зазначив, що Ріанна "та сама".

"Набагато краще, коли у тебе є єдина. Вона варта, напевно, мільйон інших", — зазначив репер A $ AP Rocky.

Також виконавець заговорив про батьківство, він зазначив, що хотів би вже відчути себе в ролі батька і вважає, що добре б з нею справлявся.

Відзначимо, що Ріанна й A $ AP Rocky знайомі вже майже 10 років. Чутки про їхні романтичні стосунки ходили вже давно, але артисти ніяк це не коментували. Попри часті зустрічі, вони завжди поводили себе як друзі. Але в листопаді 2020 року знаменитостей побачили в одному з готелів Нью-Йорка, пізніше журналісти дізналися, що Ріанна запросила репера разом відзначити Різдво з її сім'єю. Тоді чутки про їхній роман спалахнули з новою силою.

Нагадаємо, що до цього Ріанна зустрічалася кілька років з саудівським мільярдером Хасаном Джамілем, але в січні 2020 роки вони розлучилися. Що послужило причиною розставання — невідомо. Але партнери не залишилися друзями, адже екс-коханий співачки звернувся до таблоїдів з проханням видалити їх спільні фотографії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна барбадоська виконавиця Ріанна виставила в соцмережі Instagram знімок, на якому позує з оголеними грудьми, проте не всі шанувальники його оцінили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини