Головна Новини Зірки персона Більше не Каньє Вест: як репер хоче, щоб його називали
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не Каньє Вест: як репер хоче, щоб його називали

Американський репер Каньє Вест подав документи для офіційної зміни імені: як репер хоче, щоб його називали

25 серпня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

44-річний американський реп-виконавець Каньє Вест вирішив змінити ім'я і вже подав відповідну заяву в суд Лос-Анджелеса.

Більше не Каньє Вест: як репер хоче, щоб його називали

Каньє Вест / Фото: Gettyimages

За інформацією видання People, відомий музикант хоче, щоб замість Каньє Веста його називали "Йе" (Ye). Репер не став коментувати, чому прийняв таке рішення, вказавши лише, що робить це "з особистих причин". Він уже подав відповідні документи до суду Лос-Анджелеса.

Кілька років тому американський виконавець вже говорив про те, що хоче змінити ім'я на сценічний псевдонім. Він навіть у 2018 році випустив альбом, який так називається. Виявляється, що ім'я "Йе" має релігійний підтекст. За словами Каньє, це слово часто зустрічається в Біблії й означає "ти".

До слова, Каньє Вест отримав визнання критиків і був неодноразово названий одним з найбільших артистів XXI століття. Він увійшов в число найбільш продаваних артистів, сумарний обсяг продажів його альбомів і синглів в цифровому форматі й на фізичних носіях перевищив 121 млн екземплярів.

Нагадаємо, що американець Патрік Відден опублікував в тікток відеозвернення до Каньє Веста. У ньому фанат репера оголосив голодування, поки альбом "Donda" не з'явиться на усіх стримінгових платформах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський репер Каньє Вест нещодавно презентував свій новий альбом "Donda". Захід проходив на стадіоні в Атланті для обмеженої кількості людей. І тим, хто не зміг на нього потрапити, пропонують купити повітря, зібране на концерті. Як виявилося, за той пакет з повітрям на eBay велися торги. Стартова ціна пакета становила 3333 долари, але потім сума піднялася до 10 200 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини