Головна Новини Зірки шоу бізнес Фанат Каньє Уеста оголосив голодування, поки репер не випустить новий альбом
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанат Каньє Уеста оголосив голодування, поки репер не випустить новий альбом

Спочатку трек "No Child Left Behind" і десятий студійний альбом репера Каньє Уеста повинні були вийти 23 липня

11 серпня 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

Американець Патрік відд опублікував в тіктоці відеозвернення до Каньє Уеста. У ньому фанат репера оголосив голодування, поки альбом "Donda" не з'явиться на всіх стрімінговіх платформах.

Фанат Каньє Уеста оголосив голодування, поки репер не випустить новий альбом

Каньє Уест - фото з відкритих джерел

Нам залишається тільки тримати кулачки за Патріка, адже Каньє може ще довго не показувати світові нову платівку. Якщо ти хочеш зробити щось подібне, то ми закликаємо цього не робити. А про голодування фаната Каньє Уеста розповів видання The Flow.

"Я втомився чекати. З цього моменту я покладу в рот ні шматочка їжі. Можливо, це означає, що жити мені залишилося всього тиждень. Випускай" Donda "прямо зараз, Каньє. Будь ласка", — заявив Видден.

У кадрі перед хлопцем стоять кілька пачок чіпсів та іншої їжі. Через кілька годин і на наступний день він випустив ролики поруч з цією ж їжею. У них він знову попросив випустити альбом і зізнався, що пропустив вечерю і сніданок, а тепер відчуває головний біль.

Через день Видден опублікував відео, в якому замість нього в кадрі варто стрункий хлопець. Він представляється Патріком і каже, що втратив кілька кілограмів, але продовжує голодування і чекає новий альбом Веста. Примітно, що їжі перед ним було вже менше.

Фанат Каньє Уеста оголосив голодування, поки репер не випустить новий альбом - фото 2

Спочатку трек "No Child Left Behind" і десятий студійний альбом репера Каньє Уеста повинні були вийти 23 липня. Однак реліз неодноразово переносився, за цей час репер двічі презентував альбом на "Мерседес-Бенц Стедіум" в Атланті. Зараз на сторінці Donda в Apple Music зазначено, що реліз відбудеться 13 серпня. Тому залишилося чекати не так вже й багато.

Нагадаємо, д очь відомого репера і продюсера Dr. Dre 38-річна латання Янг розповіла, що разом зі своїми чотирма дітьми потрапила у важку ситуацію, а її зоряний батько всіляко відмовляє їй у матеріальної допомоги. Згідно з інформацією видання Daily Mail, у жінки зараз немає вдома, її діти залишилися у друзів, поки вона живе в машині і намагається звести кінці з кінцями. Зняти житло в Каліфорнії, куди вона переїхала з Невади, поки не виходить, оскільки їй не вистачає грошей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини