Головна Новини Зірки персона Більше не одна: з ким Селену Гомес застукали на побаченні
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не одна: з ким Селену Гомес застукали на побаченні

Раніше Селена Гомес заявляла, що готова до нових стосунків

2 грудня 2020, 15:00
Поділіться публікацією:

Американська зірка Селена Гомес, яка розповідала, що її найбільше приваблює в чоловіках, судячи з усього, стала налагоджувати своє особисте життя і ходити на побачення. Подейкують, що до співачки залицяється відомий баскетболіст.

Більше не одна: з ким Селену Гомес застукали на побаченні

Селена Гомес (Фото: Danny Moloshok / Reuters)

Артистку кілька разів бачили в компанії 31-річного Джиммі Батлера, який виступає за команду НБА "Майамі Хіт". За словами очевидців, персонал одного з французьких ресторанів бронював столик для Селени і її супутника, і в той день вона вечеряла саме з Джиммі.

Інсайдер каже, що Селена приймає залицяння баскетболіста і вважає його хорошим хлопцем, але не поспішає вступати в серйозні стосунки. Знаменитості придивляються і пізнають один одного, без будь-яких обіцянок.

Кілька місяців тому в одному з інтерв'ю Селена Гомес розповідала, що її серце вільне і хоче любові, але знайти хлопця не так і просто, тим більше під час карантинних обмежень. Співачка зізналася, що з хлопцями завжди складно, та й колишні бойфренди вважають її божевільною, хоча їй немає до цього ніякого діла.

Нагадаємо, що Селена Гомес протягом семи років зустрічалася з канадським виконавцем Джастіном Бібером. Їх розрив був дуже болючим для зірки, вона пережила депресію, а потім серйозно захворіла і на час "випала зі сцени".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28-річна співачка Селена Гомес захопила шанувальників новою фотографією, де вона позує в ніжно-блакитному купальнику, вперше продемонструвавши свій шрам від перенесеної у 2017 році операції. Фанати та колеги знаменитості відзначили, що її фігура має шикарний вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини