Головна Новини Зірки персона Більше не разом: Дженніфер Лопес розірвала заручини з коханим
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не разом: Дженніфер Лопес розірвала заручини з коханим

Дженніфер Лопес ніяк не коментує розрив

13 березня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Американська зірка Дженніфер Лопес розірвала стосунки з баскетболістом Алексом Родрігесом, з яким у 2020 році повинна була зіграти розкішне весілля.

Більше не разом: Дженніфер Лопес розірвала заручини з коханим

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес (фото з відкритих джерел)

Інсайдер повідомляє, що у зіркової пари почалися проблеми в стосунках ще в лютому поточного року і вони навіть звернулися до сімейного психолога. А останній раз їх бачили разом 1 березня в Домініканській республіці, де Дженніфер Лопес готується до зйомок у фільмі.

І ось недавно в мережі з'явилася інформація про те, що актриса розлучилася з баскетболістом, але причина їх розриву не відома. Журналісти припускають, що Лопес приревнувала коханого до учасниці реаліті-шоу "Південна чарівність" Медісон Лекрой.

Поки ні Дженніфер, ні Алекс своє розставання в мережі не коментують.

До слова, знаменитості в вересні 2019 року відсвяткували свої заручини й не приховували того, що дуже щасливі. Після цього, весь світ чекав їх розкішного весілля, яке повинне було відбутися в Лос-Анджелесі влітку 2020. Але пандемія коронавірусу порушила всі плани й коханим довелося двічі відкладати урочисту подію.

Нагадаємо, американська зірка Дженніфер Лопес, яка виховує двох дітей від попереднього шлюбу, зізналася, що готова і хоче народити Алексу Родрігесу дитину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в грудні 2020 року Дженніфер Лопес заявила, що подумує скасувати весілля з баскетболістом Алексом Родрігесом. Вона запевнила, що в у них в стосунках все добре. Просто, за словами зірки, вони з коханим задумалися над тим, чи потрібен їм штамп в паспорті, адже і без нього можна прожити щасливе сімейне життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини