Головна Новини Зірки персона Битва за спадок почалася: скільки людей претендують на майно Дієго Марадони
commentss НОВИНИ Всі новини

Битва за спадок почалася: скільки людей претендують на майно Дієго Марадони

Битва за спадок екс-футболіста буде цікавіше матчів чемпіонату світу

10 грудня 2020, 20:49
Поділіться публікацією:

За спадок легендарного футболіста Дієго Марадони, якого не стало 25 листопада, вже почали активну боротьбу. Так, стало відомо, що спортсмен не залишив заповіту. А його майно оцінили в 40 мільйонів євро.

Битва за спадок почалася: скільки людей претендують на майно Дієго Марадони

Дієго Марадона. Фото: Associated Press

І на все це добро знайшлося аж 16 чоловік. Серед яких опинилися п'ятеро дітей, яких визнав Дієго, і ще сім, яких він визнавати категорично відмовився. Плюс, є ще чотири сестри, які теж мають намір отримати свою частку.

Людина, який знайома з усією цією ситуацією, що склалася, заявила, що битва за спадщину екс-футболіста буде цікавіше матчів чемпіонату світу.

Дієго Марадону поховали на кладовищі Bella Vista, недалеко від Буенос-Айреса, поруч з його батьками. Похорон відбувся в закритому форматі, на кладовище пустили тільки найближчих людей. Але тисячі фанатів прийшли на Церемонію прощання, яка пройшла в президентському палаці 26 листопада.

Варто також зазначити, що під час цієї церемонії трапилася не одна сутичка фанатів з поліцією, яка просила всіх дотримуватися порядку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Пеле зворушливо попрощався з Марадоною. Легендарний гравець, триразовий чемпіон світу з футболу Пеле написав зворушливе звернення до свого друга Дієго Марадони, якого не стало 25 листопада.

На своїй сторінці в соціальних мережах знаменитість розмістив серію знімків з Марадоною, підписавши їх теплими і щирими словами. Бразилець не побоявся зізнатися своєму колезі і близькому другу в любові, додавши, що він був справжнім генієм, а не просто футболістом. І завжди для нього таким і залишиться.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини