Головна Новини Зірки персона Бив та знущався: зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Бив та знущався: зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка

Галина Безрук розлучається з чоловіком через 5 років шлюбу

21 вересня 2021, 23:10 comments4915
Поділіться публікацією:

Артистка Галина Безрук  в соціальних мережах поділилася зі своїми шанувальниками  непростими проблемами, які склалися в родині. Вона рахує, що їх з чоловіком Артемом Алексєевим шлюб, тріщить по всім швам. І тому після п’яти років спільного життя  хоче подати на розлучення.

 Бив та знущався: зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка

Галина Безрук з родиною (фото з відкритих джерел)

 Зірка популярного серіалу щиро розповідає про свої сімейні негаразди.  З Артемом, як минулось нещастя з малюком, сталась біда. Чоловік відтепер дуже зловживає алкоголем, після цього дуже збуджений і злий.   Вирвав  в Галини  їх спільне дитя і бігав з ним по дуже гомінкій,6-полосній магістралі. На щастя, проїжджі авто їх не зачепили. Поліція повернула  наляканій мамі дівчинку, а сімейного дебошира відправили в спеціалізований заклад.

 Молода дружина наївно думала, що чоловік одумається і стане іншим. Але він повернувся і взявся за старе. Пиячив, лякав, що забере від мами дівчинку, навіть бив свою люблячу дружину. Галина стверджує, що її сімейне життя – суцільне пекло.

 Зараз молода жінка пише, що її коханий чоловік і дбайливий батько, за якого видає себе Алексєев, сильно вдарив її ногою в живіт. Коли скандаліст і випивоха заснув, вона  нишком втекла, як сама говорить  від свого коханого. Дісталось і його мамі, яку "дбайливий" чоловік і син теж добряче вилаяв. А ще він знищив доньчині документи, щоб Галина не змогла повернутись до своєї родини.

Знервована дружина трохи пізніше повернулась до спільної домівки разом з приятелем Артема, щоб забрати свої речі. Але він знову захворів. І поки він перебуває під опікою медиків, нажахані мама і донька можуть спокійно передихнути.

 До всього цього, супермен ще й зраджував її. Зі своєю знайомою, яка  теж знала, що він одружений ще й батько.

Талановита артистка і вродлива жінка дуже розчарована. Вона з болем зізнається, що не знає, як впоратись з родинним нещастям, як заново мати силу жити?  Красива історія про кохання перетворилась на болото. Нас більше не існує, — резюмує розчарована киянка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про  те, що Вакарчук розлучається з дружиною — подробиці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/galina_bezruk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини