Головна Новини Зірки персона Блогер з України втік за кордон: розкрито причини його втечі
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер з України втік за кордон: розкрито причини його втечі

Львівський блогер Юра Скайф виїхав з України через загрозу безпеці

сьогодні, 11:34
Поділіться публікацією:

Відомий львівський блогер Юра Скайф, справжнє ім'я якого Юрій Кальчук, зненацька залишив Україну. За словами 26-річного інфлюенсера, причиною став інцидент, який він пов'язав із загрозою для свого життя. Юрій стверджує, що перед від'їздом на нього напали люди, яких він підозрює у зв'язках із ТЦК (Територіальні центри комплектування).

Блогер з України втік за кордон: розкрито причини його втечі

Львівський блогер Юра Скайф

Перед тим як виїхати, Юра Скайф записав відео у своєму Instagram, де поділився подробицями того, що сталося. Він розповів, що на вулиці на нього напала група людей у масках, і хоча він не може точно назвати їхні особи, переконаний, що вони пов'язані з ТЦК. Після нападу блогер викликав поліцію, проте жодних точних підтверджень цієї інформації наразі немає.

За кілька днів після нападу Юрій з'явився у Польщі, про що свідчить відео, яке він записав на тлі однієї з польських магазинів Żabka. У ньому він пояснив свою ситуацію, сказавши, що був змушений залишити Україну заради власної безпеки.

"С*****ся , як зараз напишуть. Не треба такого писати. Я хотів би залишитися, дуже сильно. Але відбулися такі обставини, що змушений виїхати... Поки так... Скажімо так, з**** *ся заради безпеки. Тому поки що буду тут", — сказав блогер.

За даними сайту "Миротворець", Юрій Кальчук перетнув кордон на КПП "Краковець" 13 жовтня, після чого з'явився у Польщі. Інцидент із блогером викликав бурхливі обговорення в соціальних мережах, де багато користувачів підтримали його рішення покинути країну, тоді як інші почали сумніватися у правдивості його заяв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Український блогер Паша Бумчик, відомий своїми екстремальними витівками, нещодавно втік за кордон та вперше прокоментував свій від'їзд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини