Головна Новини Зірки персона «Богиня»: 52-річна Джей Ло показала обличчя без макіяжу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Богиня»: 52-річна Джей Ло показала обличчя без макіяжу (ВІДЕО)

Американська актриса Дженніфер Лопес показала підписникам, як виглядає її обличчя без макіяжу та фотошопу

27 грудня 2021, 12:15 comments1015
Поділіться публікацією:

52-річна актриса, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес належить до тих знаменитостей, які не бояться показувати свою природну красу. Нещодавно вона опублікувала відео, продемонструвавши шанувальникам, як виглядає без макіяжу та фотошопу.

«Богиня»: 52-річна Джей Ло показала обличчя без макіяжу (ВІДЕО)

Дженніфер Лопес / Фото: jlo

Відомо, що акторка нещодавно запустила свій бренд косметики під назвою JLo Beauty. Вона користується своєю продукцією і розповідає шанувальникам, як доглядає за шкірою обличчя. На кадрах, опублікованих в Instagram, Дженніфер Лопес прорекламувала нову сироватку свого бренду.

Варто відзначити, що попри вік, обличчя актриси виглядає гладким, без помітних недосконалостей. На цьому наголосили і її фоловери: "Ти така красива", "Богиня", "Захоплююсь вами, Дженніфер", "Ти-богиня", "Ти дуже красиво виглядаєш без макіяжу".

Також підписники цікавляться, чи можна придбати продукцію бренду JLo Beauty в Європі, але адміністратори зазначили, що поки що вона не продається за межами США та Канади, але незабаром цю проблему буде вирішено.

Нагадаємо, що американська актриса та співачка Дженніфер Лопес виступила на шоу The Voice разом з українським дизайнером.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 54-річну американську актрису та модель, секс-ідола 90-х років Памелу Андерсон зафіксували на вулиці в Малібу без грама косметики та у повсякденному одязі.

Читайте також, що українська телеведуча проектів "Хто зверху" та "Le-маршрутка" Леся Нікітюк показала шанувальникам як виглядає без макіяжу. Фотографію зірка опублікувала у своєму обліковому записі в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини