Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес одягла сукню від українського дизайнера (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес одягла сукню від українського дизайнера (ВІДЕО)

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес виступила на шоу The Voice разом з українським дизайнером

16 грудня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Популярна співачка та актриса, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес любить дивувати публіку розкішними вбраннями. Нещодавно знаменитість вийшла на сцену у гарній сукні від українського дизайнера.

Дженніфер Лопес одягла сукню від українського дизайнера (ВІДЕО)

Дженніфер Лопес / Фото: @ jlo

Американську знаменитість запросили як гостю на фінал шоу The Voice, де вона заспівала пісню "On My Way", яка стала саундтреком до нової комедії "Перший зустрічний", головну роль у якій зіграла Джей Ло. На сцені до неї приєднався гітарист Лукас Нельсон.

Для виступу 52-річна актриса обрала білу сукню зі шлейфом, яку доповнювала накидка. "Родзинкою" її образу став великий розріз, який підкреслив струнку фігуру знаменитості. Це вбрання створила український дизайнер Леся Верлінг'єрі, яка заснувала бренд Lever Couture.

Свій шикарний look Дженніфер Лопес доповнила прикрасами від ювелірного будинку Tiffany & Co., а також білими черевиками на високій платформі зі шнурівкою. Актриса також зробила ефектний макіяж та зачіску.

Нагадаємо, що 34-річна популярна ведуча Леся Нікітюк любить приміряти різні образи, демонструючи свою підтягнуту фігуру. Нещодавно вона підкорила шанувальників новим вечірнім аутфітом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі з'явилися фотографії, на яких Дженніфер Лопес зображена в красивій весільній сукні, розшиті камінням. Фанати подумали, що актриса пішла вчетверте під вінець, але виявилося, що це були лише зйомки фільму.

Читайте також, що 40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардаш'ян вирушила на відпочинок до Риму та обрала для прогулянки містом боді тілесного кольору від українського бренду Bevza.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини