Головна Новини Зірки персона "Боюся залишити своїх рідних": український співак розповів, чи готовий піти воювати на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боюся залишити своїх рідних": український співак розповів, чи готовий піти воювати на фронт

Співак Олексій Завгородній заявив, що боїться залишити своїх рідних

3 серпня 2023, 21:20
Поділіться публікацією:








За словами відомого українського поп-співака Олексія Завгороднього (він же Позитив / Positiff)  він вже  готовий їхати на лінію   фронту, щоб  битись  із загарбниками з РФ. Про це співак повідомив,  відповідаючи на питання представників  проекту Слави Дьоміна.

"Боюся залишити своїх рідних": український співак розповів, чи готовий піти воювати на фронт

Співак Позитив (фото з відкритих джерел)

"Це наша місія захищати наш дім, землю. Всім страшно. А кому не страшно? Я боюся залишити своїх рідних. Я був у сірій зоні", — розповів Олексій.

Як каже виконавець,  його оточення зазнало сильних   змін після того, як  почалась повномасштабна  війна   РФ на територію  України.

"Хтось відсіявся, але в позитивну сторону точно. З Даніелем Салемом спілкуюся. Що стосується Потапа, я не відчуваю ніякої різниці між тим спілкуванням, коли він приїжджав і зараз. Ми на зв'язку", – продовжив  співак.

Позитив ще повідомив, що певний  час вже не приймає  участь, як учасник  попгурту MOЗGI.

"Я зараз сольний виконавець Позитив. Ніякого відношення до цієї групи не маю зараз. Не знаю, що з нею", — завершив  співак.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Дантес відповів, чи не гризе його совість через те, що він не пішов на війнуВідомий музикант Володимир Дантес, відповідаючи на запитання Маші Єфросиніної, чесно  сказав, які думки  виникли в його голові за рік повномасштабного російського вторгнення і чи не думає він, що потрібний більше  на  передовій. 

Дантес стверджує, що часто він  думав над тим, чому не опинився зі зброєю в руках на фронті,  але потім ці думки  пропали. Він  переконаний, що  на своєму місці  робить  багато можливого для того, щоб наблизити нашу перемогу,  зокрема, часто дає  благодійні концерти і збирає гроші для воїнів ЗСУ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини