Головна Новини Зірки персона Дантес відповів, чи не гризе його совість через те, що він не пішов на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Дантес відповів, чи не гризе його совість через те, що він не пішов на війну

Дантес сказав, що він робить те, що повинен

16 липня 2023, 21:56
Поділіться публікацією:

Відомий музикант Володимир Дантес, відповідаючи на запитання Маші Єфросиніної, чесно  сказав, які думки  виникли в його голові за рік повномасштабного російського вторгнення і чи не думає він, що потрібний більше  на  передовій.

Дантес відповів, чи не гризе його совість через те, що він не пішов на війну

Володимир Дантес (фото з відкритих джерел)

Дантес стверджує, що часто він  думав над тим, чому не опинився зі зброєю в руках на фронті,  але потім ці думки  пропали. Він  переконаний, що  на своєму місці  робить  багато можливого для того, щоб наблизити нашу перемогу,  зокрема, часто дає  благодійні концерти і збирає гроші для воїнів ЗСУ.

Ще  зірка переконана, що таке його рішення підтримають і самі українські військовослужбовці. 

"Всі ці думки, наскільки я чоловік... У мене ці думки були, але зараз пішли. Я просто чую від військових – що повинен робити все, що я роблю", -  розповів  Дантес.

Ще він згадав, як виступив для  захисників у Донецькій області, це п'ять кілометрів від  лінії фронту. Коли йшов його концерт, то там, дуже близько, розпочалась танкова битва. 

"Ми тут концерт даємо, там за вікном прильоти йдуть, а військові слухають нас і не реагують навіть на вибухи", — підсумував  український артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  співак, що служить у ЗСУ, висловився про артистів, які втекли з країни. Виконавець та лідер групи  "Юркеш" Юрко Юрченко, що пішов  служити в ряди захисників Збройних Сил України, обурено прокоментував поведінку   тих колег, що  самовільно покинули  нашу країну  та стали на шлях зради. Юрченко  негативно оцінює вчинок тих українських зірок, що  поїхали за кордон в  час, коли йде  війна. 

Як стверджує артист, вже  тепер ці  зрадники та утікачі  хочуть "вибілити" репутацію. Проте їм це не  допоможе, переконаний виконавець. Співгромадянам не  потрібно навіть згадувати про цих співаків, переконаний Юрченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини