Головна Новини Зірки персона Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями

Зірки розповіли, які вчинки були самими божевільними в роки їхньої юності

12 серпня 2020, 17:11 comments2731
Поділіться публікацією:

12 серпня відзначається Міжнародний день молоді. Видання "Коментарі" поставило питання українським знаменитостям, який найбільш божевільний вчинок вони здійснили в золотий час юності, а також — чи ризикнули б повторити його зараз.

Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями

Фотоколаж: Д. Романюк/Comments.ua

Ірен Роздобудько, письменниця, сценарист:

Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями - фото 2

— Одного разу на морі, коли мені було років 16, ми в компанії заговорили про страх. І хтось запропонував стрибнути в море зі старої дамби. Вона була висока, як триповерховий будинок.

Поки всі обговорювали, "проблему", я мовчки встала і пішла на ту дамбу. Поки йшла, думала, що легко стрибну — і всі побачать, яка я безстрашна. Але коли стала на край і побачила далеко внизу воду — моторошно злякалася.

З берега мені махали руками — "давай назад!". А мені було соромно. І я зробила крок ...

Тепер, звичайно, розумію, що це було дуже небезпечно. Але відчуття польоту залишилося. Страх пройшов.

Але, якщо чесно, потім це стало не самим божевільним вчинком ...

Віра Борсук, ведуча рубрики "Контрольна перевірка" в "Корисній програмі" (Інтер) та "Якість життя" програми "Ранок з Інтером":

Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями - фото 3

— Зізнаюся, я зовсім не екстремальна людина! Бейсджампінгом, хеліскіінгом, Кейв-дайвінгом, стрітлатінгом, серфінгом не займалася. Мені до душі релакс, а не екстрим. Але без останнього в моєму житті таки не обійшлося.

Під час літніх канікул, після першого курсу інституту, ми з батьком вирушили до Санкт-Петербурга. Фантастичне, звичайно, місто. З не менш фантастичним парком атракціонів. Мінімум, у 17 років мені так здавалося. Ми ніби потрапили в паралельну реальність — космічно-казкову. Такої кількості атракціонів я ніколи не бачила: американські гірки, літаючі тарілки, зіркові патрулі, каруселі, шторми, вільне падіння, шейкера, ракети, катапульти. Цей список практично нескінченний.

Ми з татом поставили мету — випробувати всі. І ми-таки це зробили! А на деяких атракціонах, ми каталися по кілька разів. Емоції зашкалювали. Самою приголомшливою стала "катапульта". Здавалося, мій крик рознісся на весь парк. Це почуття не описати. Його потрібно пережити. Відчуття, що ти злітаєш до небес і париш там. Всього кілька секунд, а почуття — вічність.

Я тільки зараз усвідомлюю, що довелося пережити татові. Це в 17 років кров в жилах стукає, адреналін зашкалює, а в 50?

Я б зараз не зважилася покататися на деяких з цих атракціонів, так якщо чесно, на більшості. Так що тато у мене — герой!

Андрій Дебрін, ведучий "Реальної містики" на каналі "Україна":

Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями - фото 4

— Я стрибав з поїзда на повному ходу. Приземлення було неймовірним.

Серед гравію лежали кілька метрів шпал, на які я впав ... і прослизнув по ним. Жодної подряпини. Якби потрапив на гравій, обдер би все, як на тертці.

Повторити таке? Маю велику надію, що ніколи не доведеться.

Тоня Матвієнко, співачка, актриса:
Божевільні вчинки юності: українські зірки поділилися одкровеннями - фото 5

— Як відомо, я рано подорослішала — в 17 років вийшла заміж і народила дитину. Тоді і завершилася моя юність, а життя перевернулося на 180 градусів. Але я ніколи про це не шкодувала, більш того навіть думок таких не було, так як цей крок був відповідальний і обдуманий.

Відтоді життєві пріоритети змінилися — весь свій час я приділяла вихованню Уляни, хотіла дати їй все найкраще. Звичайно, мені було важко: і морально, і в фінансовому плані. Не зламалася лише завдяки підтримці рідних.

З того часу пройшло 17 років, коли на світ з'явилася наша молодша Ніна Матвієнко — будемо вважати, що свій вчинок юності я вже повторила (посміхається). Але якщо Бог дасть третю дитину — з радістю приймемо цей подарунок.

Нагадаємо, у Міжнародний день котів, представники українського модельного, телевізійного і шоу-бізнесу поділилися з виданням "Коментарі" цікавими "котячими історіями" зі свого життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини