Головна Новини Зірки персона Брежнєва відверто розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Брежнєва відверто розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Меладзе

Брєжнєва зізналася, що вона дуже змінилася за останній час

25 жовтня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Українка   Віра Брежнєва  говорить, що після того,  як вона  розлучилась  зі своїм чоловіком  Костянтином Меладзе, вона дуже змінилась.  Співачка стверджує, що їй було  непросто відпускати минуле життя, де  зірка почувала себе щасливою, але саме  розлучення  круто її змінило.

Брежнєва відверто розповіла, як на неї вплинуло розлучення з Меладзе

Віра Брежнєва (фото з відкритих джерел)


"Ніби все зруйнувалося, зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, Я розумію, що стаю ще сильніше. І в цьому ще більше правди і істини. Дуже страшно йти в невідомість, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були такі щасливі, а зараз це відчувається, немов зовсім інше життя, і час почати все спочатку", -  розповіла   українська зірка в інтерв'ю Viva.

Тепер Віра Брежнєва  стверджує, що до розлучення вона була дуже вимоглива до себе і не дозволяла собі робити помилки.  Але сьогодні  знаменитість  змінилась — може,  від її поведінки  незручно іншим, але вона відчуває себе такою, як  є.

"Зараз хочу бути собою і дозволяю собі все, адже помилки — це точки зростання, і без них я б не стала такою, яка зараз. Очікування призводять до розчарування, і це стопорить, відкидає назад. Тому відкидаю очікування і страх помилок", — зазначила  Брежнєва.

До слова, чутки про  те, що  Брежнєва і Меладзе розлучились,  ходили більш, як  рік. І тільки недавно зовсім недавно Віра Брежнєва сказала, що це правда. 


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою БрежнєвоюРосійська знаменитість  Валерій Меладзе пояснив, чому  його брат Костянтин Меладзе та  Віра Брежнєва розлучились. Як він стверджує, різна політична   орієнтація —  це не про цих зірок. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини