Головна Новини Зірки персона Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою

Молодший Меладзе вважає, що у них були сімейні розбіжності

24 жовтня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість  Валерій Меладзе пояснив, чому  його брат Костянтин Меладзе та  Віра Брежнєва розлучились. Як він стверджує, різна політична   орієнтація —  це не про цих зірок.

Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою Брежнєвою

Валерій Меладзе і Костянтин Меладзе (фото з відкритих джерел)

Російські  медіа  наводять слова  Валерія Меладзе і  оприлюднюють його думку стосовно того, що відбулося. Зокрема, розлучення ніби  через політичні розбіжності,  як він пояснив, це маячня. Причина розлучення зіркового подружжя  зовсім інша.

"Костя абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних", -  розповів Валерій Меладзе.

До слова, як тільки розпочалась повномасштабна  російська  війна  українка Брежнєва виїхала з Росії до  столиці Польщі, засудила вторгнення  і  стала волонтером. Вона надавала  допомогу   втікачам з України, біженцям,  а її чоловік  Костянтин Меладзе  виїхав в  Європу і  ніяк не осудив війну.

Саме після того, як зірки роз’їхались,  і  почали з'являтись чутки про  те, що вони розлучились. Певний час Віра Брежнєва ігнорувала такі новини, але  недавно все ж зізналась, що  з чоловіком розірвала шлюб ще рік тому. Пояснювати  причини  розлучення  колишня українська співачка не захотіла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну. Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники "Української правди" і  почали ставити питання про війну в Україні. 

Співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини