Головна Новини Зірки персона Брильська назвала росіян "проклятим народом": як у Кремлі хочуть помститися зірці "Іронії долі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Брильська назвала росіян "проклятим народом": як у Кремлі хочуть помститися зірці "Іронії долі"

Брильську запропонували "видалити" з фільму і замінити її на діпфейк

11 лютого 2023, 22:35 comments1969
Поділіться публікацією:

Зірка польського кінематографу  Барбара Брильська підтримує  Лію Ахеджакову, яку почали "труїти" в Росії за її позицію, що засуджує повномасштабну війну. Героїня  кінофільму "Іронія долі" називає  мешканців  Росії "проклятим народом".  Ще Брильська радить Ахеджаковій  втікати з Росії.

Брильська назвала росіян "проклятим народом": як у Кремлі хочуть помститися зірці "Іронії долі"

Барбара Брильська (фото з відкритих джерел)

"Лія, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми", — цитують польську кінозірку  російські ЗМІ.

В  Москві  коментар Брильської   сприйняли негативно.  Посадовці від культури  вже знають якого "покарання"  заслуговує  Брильська. Заступниця  керівника комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко пропонує  "стерти" роль актриси, яку вона виконує в  фільмі "Іронія долі".

"Для актора найстрашніше покарання — забуття. Колись улюблена всією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятих Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з "Іронії долі". Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі. Замінила її на Валентину Тализіну, яка роль Брильської в "Іронії" і озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це вийде ще правдоподібніше)", — розповідає  в Telegram Занко.

Відео з діпфейком  подобається не всім.  В соціальних мережах активно обговорюється  ідея  росіянки. Дехто  навіть  жартує  про це безглуздя —  спробу "стерти"  роботу актриси, яка сказала  правду про РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Барбара Брильська зламала хребетПопулярна виконавиця головної ролі у  фільмі "Іронія долі",  акторка з Польщі Барбара Брильська розповіла про проблеми зі здоров’ям. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ssss

12 лютого 2023, 01:22

Знакомства только для секса. Без отношений, без денег и все анонимно. Осторожно можно встретить знакомых.------ http://redirect.sk/kiska


Новини