Головна Новини Зірки персона Бринський мільйонер застрелив популярну співачку на віллі в Туреччині на очах трьох спільних дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Бринський мільйонер застрелив популярну співачку на віллі в Туреччині на очах трьох спільних дітей

Девід Томас Бліт приревнував свою дружину і застрелив її, побачивши щось у телефоні.

19 червня 2024, 22:10 comments1086
Поділіться публікацією:

Бізнесмен з Британії  вбив свою  кохану, а після цього, ймовірно, застреливсь  сам.

Бринський мільйонер застрелив популярну співачку на віллі в Туреччині на очах трьох спільних дітей

Девід Томас Бліт застрелив свою дружину Вікторію Віру Бліт (фото з відкритих джерел)

53-річний Девід Томас Бліт  стріляв у відому співачку, телеведучу  Вікторію Віру Бліт на їх сімейній  віллі в Анкарі, в Туреччині, поки троє їх малих дітей були вдома.

При цьому, Девід  зробив постріл, цілившись в голову своєї дружини, далі  направив той же пістолет на себе, так само спрямувавши кулю в голову, інформує  турецька газета Hürriyet.

Подейкують, що вони посварились  через повідомлення, яке він  прочитав на телефоні Вікторії.

Сестра  телеведучої Олександра  повідомила в Instagram: "Із глибоким сумом і болем я маю повідомити, що моя кохана і прекрасна сестра, сонечко нашого життя, яка принесла нам стільки радості своїм сміхом, позитивним настроєм, драйвом і енергії, покинула нас назавжди. Будь ласка, я вас усіх прошу, дайте нам час заради дітей. Моя сім'я переживає дуже важкий час, тому що ми втратили обох батьків", — зазначила вона.

За їх дітьми — чотирьох, 10 і 14 років — доглядають родичі, які приїхали до Туреччини. "Нещодавно ми поховали нашого батька, а тепер і нашу сестру та зятя, і нам потрібен час, щоб прийти до тями, але найбільше нам потрібно бути тут заради дітей", — завершила сестра  покійної.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зірку бразильських серіалів знайшли мертвим, у скрині під землею. До цього часу, рідні та друзі зірки плекали надію, що він живий. Проте, з’ясувалося що знаменитість жорстоко вбили. Його труп, невідомі закопали глибоко під землю, помістивши у скриню.  Скриня, у якій "поховали" актора, належить йому, як зауважив адвокат Мачадо. Раніше, вона була розміщена у будинку знаменитості. Джефферсону Мачадо було 44 роки. Він зник 27 січня, а 9 лютого його офіційно визнали безвісти зниклим.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини