Головна Новини Зірки шоу бізнес Меган Маркл запропонувала Опрі Уїнфрі стати хрещеною її доньки: відповідь ведучої шокувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл запропонувала Опрі Уїнфрі стати хрещеною її доньки: відповідь ведучої шокувала

У березні цього року, через рік після складання з себе королівських повноважень, Меган Маркл і принц Гаррі дали інтерв'ю Опрі

23 червня 2021, 02:18 comments3845
Поділіться публікацією:

Американська телеведуча Опра Уїнфрі прокоментувала чутки про те, що збирається стати хрещеною мамою Лілібет Діани — новонародженої дочки британського принца Гаррі та Меган Маркл. Дивно, але телезірка відмовилася бути хрещеною матір'ю для новонародженої дочки королівського подружжя, пише etonline. Опра Уїнфрі відповіла, що їй це ні до чого. Вона і так за замовчуванням вважає себе хрещеною новонародженої дівчинки.

Меган Маркл запропонувала Опрі Уїнфрі стати хрещеною її доньки: відповідь ведучої шокувала

Меган Маркл і Опра Уїнфрі (фото з відкритих джерел)

"Я за замовчуванням її хрещена, я їх сусідка, друг сім'ї, але, напевно, їм потрібен хтось більш молодший для ролі хрещеної матері", — зазначила телезірка.

При цьому, Уїнфрі розповіла, що відчуває чудові почуття до герцога і герцогині Сассекському, а також до всієї королівської сім'ї.

Меган Маркл запропонувала Опрі Уїнфрі стати хрещеною її доньки: відповідь ведучої шокувала - фото 2

У березні цього року, через рік після складання з себе королівських повноважень, Меган Маркл і принц Гаррі дали інтерв'ю Опрі. Визнання, що пролунали з вуст Меган Маркл, справили вибух інформаційної бомби. Дружина спадкоємця британського престолу розповіла, як з нею поводилися в Лондоні. Зокрема, Меган каже, що неодноразово зазнавала прояви расизму з боку членів королівської сім'ї.

Як повідомляли раніше актриса вперше вийшла у світ після того, як нещодавно стала мамою вдруге. Меган дала інтерв'ю, в якому детально розповіла про свою нову книгу, що написала спеціально для свого сина Арчі. Вона прийшла на радіошоу "NPR Morning Edition Sunday", 20 червня, в День батька. Спілкуючись з продюсером Самантою Балабан, вона зізналася, що тепер може розповісти своєму синові про написану книгу. Книга називає The Bench ("Лавка"). Це чудова дитяча історія про любов батька до сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.etonline.com/
comments

Обговорення


Новини