Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс звинуватили у нападі: в чому звинувачують співачку
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс звинуватили у нападі: в чому звинувачують співачку

Адвокат співачки заявив, що справа сфабрикована.

20 серпня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Популярна співачка знову потрапила у черговий скандал. Одна із домробітниць, що працювала у співачки, звинуватила її нападі Про цей скандальний інцидент пише TMZ.

Брітні Спірс звинуватили у нападі: в чому звинувачують співачку

Співачка знову потрапила в скандал (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що жінка доволі давно працює на співачку. Відтак, вона пішла до поліції та заявила, що артистка під час сварки, яка сталася через собаку, вирвала з її рук телефон.

 Домробітниця розповіла, що вона відвела до ветеринара одну із собак Брітні Спірс через проблеми із самопочуттям. Після візиту до лікаря вони посварилися, саме тоді популярна співачка вирвала з рук жінки телефон. Деякі таблоїди навіть повідомляють, що зірка вдарила жінку, яка в неї працювала.

Стало відомо, що інцидент трапився ще 16 серпня. Поліція у Каліфорнії почала розслідувати справу.

  BBC повідомляє, що захисник співачки  Меттью Розенгарт повідомив, що вся ця справа сфабрикована."Офіс шерифа визнав, що інцидент був класифікований як "дуже незначний проступок", і підтвердив, що "травм отримано не було", – зазначив він.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Брітні Спірс заявила, що 13 років була "рабинею" і хоче повернути своє життя. Популярна американська поп-співачка Брітні Спірс звернулася до суду в Ло-Анджелесі з проханням припинити опікунство над нею, яке триває впродовж 13 років. Артистка виступила з емоційною промовою, у якій, зокрема, звинуватила свого батька у тому, що він жорстко контролює її життя та керує її фінансами. Вона зізналася, що всі ці роки з нею поводилися наче з рабинею і навіть не дозволяли припиняти прийом протизаплідних препаратів, аби співачка не завагітніла знову.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини