Головна Новини Зірки персона Брюса Вілліса вигнали з магазину: що накоїв актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Брюса Вілліса вигнали з магазину: що накоїв актор

Актор вже вибачився за свій вчинок

13 січня 2021, 13:30 comments1040
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор, зірка "Міцного горішка" і "Армагеддону" Брюс Вілліс потрапив у неприємний інцидент. Знаменитість попросили залишити один з супермаркетів Лос-Анджелеса після того, як він відмовився надягти на обличчя захисну маску.

Брюса Вілліса вигнали з магазину: що накоїв актор

Брюс Вілліс / фото: getty images

65-річний актор зайшов в приміщення без засобів захисту, тому охорона підійшла до нього і попросила одягти маску, але Брюс Вілліс відмовився. Через таку поведінку зірку Голлівуду не пропустили в магазин і попросили вийти. Примітно те, що на шиї у знаменитого актора була бандана, яку він міг використовувати  як маску, але чомусь цього не зробив. На виході із магазину його встигли зняти папараці.

Жителі Лос-Анджелеса стали обурюватися такою поведінкою голлівудського актора, тому він поспішив дати ЗМІ коментар, в якому вибачився за свій вчинок і закликав усіх дотримуватися карантинних правил.

Варто відзначити, що в окрузі Лос-Анджелеса коронавірусна інфекція не збавляє обертів і вже забрала життя понад 12 тисяч людей. Городян просять дотримуватися всіх норм і дбайливо ставитися до свого і здоров'я інших людей.

Нагадаємо, що зірка "Міцного горішка" Брюс Вілліс, провівши карантин в сімейному колі, усвідомив, що його оточують одні жінки (п'ять дочок і дружина + колишня дружина Демі Мур, з якою в актора прекрасні стосунки), тому він попросив у старшої дочки народити йому онука.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка Брюса Вілліса Румер знялася у відвертій фотосесії, заявивши, що жінки не повинні нікому дозволяти контролювати та пригнічувати їх сексуальність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини