Головна Новини Зірки персона «Було більше ста жінок»: дружина Бабкіна розповіла про його зради
commentss НОВИНИ Всі новини

«Було більше ста жінок»: дружина Бабкіна розповіла про його зради

Дружині Бабкіна одного разу наснився дивний сон

17 березня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

35-річна Сніжана Бабкіна, яка вже 12 років заміжня за українським артистом Сергієм Бабкіним, розповіла про те, як дізналася про його численні зради.

«Було більше ста жінок»: дружина Бабкіна розповіла про його зради

Сніжана і Сергій Бабкіни (фото з відкритих джерел)

У програмі "Життя відомих людей" жінка відверто зізналася, що після весілля в їхніх стосунках була ідилія, але незабаром її змінила сімейна криза. Сніжана розповіла, що знала, який у її чоловіка гонорар, але не розуміла, чому він привозить додому на половину менше грошей, ніж заробив.

Дружина артиста зізналася, що незабаром усе зрозуміла. Їй наснився сон, у якому її коханий стояв в оголеному вигляді, а поруч із ним була величезна кількість ляльок Барбі, які не давали йому пройти. Тоді Сніжана вирішила відверто поговорити з чоловіком і запитала, чи багато у нього було жінок за останні три роки. Сергій же спочатку зізнавався тільки в одній зраді, яка трапилася на гастролях із дівчиною легкої поведінки. Але дружина наполягала на правді.

"Я говорю:" Сергію, я знаю, що було багато". "Як знаєш?! Ні одна". "Не бреши собі, не бреши мені". Він опустив голову і сказав: "Так. За ці три роки було багато жінок". Я кажу: "Скільки?". Він каже: "Багато". Я кажу: "Скільки було за три роки?!" І тоді він сказав: "Більше ніж сто", — відверто зізналася Сніжана Бабкіна.

Звичайно ж, ця інформація її шокувала, вона зібрала свої речі й переїхала жити до мами. Але через деякий час Сніжана змогла пробачити чоловікові зради та повернулася до нього. З того часу у зірковій сім'ї усе добре, нині музикант бере кохану на всі свої гастролі, тому що зізнався, що без неї пропаде.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що про зраду дружині Сергій Бабкін розповів ще у серпні 2020 року. Тоді він зазначив, що зберегти та врятувати шлюб йому допоміг загадковий "господар", який жив із ними у квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини