Головна Новини Зірки персона "Це було справжнє свято": вдова Кузьми Скрябіна згадала останній день народження артиста
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це було справжнє свято": вдова Кузьми Скрябіна згадала останній день народження артиста

Музикант Андрій Кузьменко загинув в автокатастрофі у віці 46 років

28 вересня 2020, 20:16 comments3665
Поділіться публікацією:

Відомий український співак загинув в аварії 2 лютого 2015 року. Дружина артиста вперше розповіла ведучій Каті Осадчій, як відсвяткували його останній день народження. Про це пише видання segodnya.

"Це було справжнє свято": вдова Кузьми Скрябіна згадала останній день народження артиста

Вдова Скрябіна розповіла про його останній день народження. Фото: 24tv.ua

Світлана Бабійчук згадала, що святкування 46-го дня народження Кузьми тривало майже до самого ранку. І це зовсім не дивно, адже багато друзів згадують його як про позитивну і дуже товариську людину. Вона також додала, що на свято до самого вечора приходили гості, багатьох з яких вдова навіть не знала особисто.

"Всі були у нас вдома. Тільки хвіртка відкривалася і заходили якісь люди, я до сих пір не знаю більшість з них. Це було справжнє свято. Закінчилося все вранці. Грала його улюблена музика 90-х", — розповідає Світлана.

Відомо, що 17 серпня президент України Володимир Зеленський присвоїв Кузьмі Скрябіну звання Героя України посмертно. А рідні в честь 52-го дня народження Андрія відкрили власний заклад в столиці, адже це була давня мрія артиста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, дочка Кузьми Скрябіна розповіла, що допомогло пережити смерть батька. День, коли батька не стало, єдина дочка майже не пам'ятає. Тоді це стало для неї невимовно важким ударом, побороти який вона змогла лише за допомогою фахівців. Дівчина поділилася, як довгий період часу її не відпускала депресія: вона не могла чути голос Кузьми по радіо чи телевізору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини