Головна Новини Зірки персона "Це вибір хлопців – гинути": відомий комік розповів, як втік з України під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це вибір хлопців – гинути": відомий комік розповів, як втік з України під час війни

Андрій Щегель шокував своїм інтерв'ю

5 березня 2023, 21:35
Поділіться публікацією:

За відвертим зізнанням відомого українського стендап-коміка  та учасника подкасту Srakadupa Андрія Щегеля, в часи повномасштабного  військового вторгнення він доклав зусиль, щоб організувати  втечу зі своєї країни.

"Це вибір хлопців – гинути": відомий комік розповів, як втік з України під час війни

Андрій Щегель (фото з відкритих джерел)

Щегель  заявляє, що його не гризе совість, бо тепер українець мешкає  в "комфортній психологічній обстановці". Комік таки розсекретивсь, що тепер знаходиться в одному з міст Туреччини. Ще відповідаючи на питання  Романа  Скрипіна,  гуморист повідомив,  що він втікав з України з  чотирма  іншими земляками.

"Я в Туреччині. З*бався, як пацюк. У мене три повістки. Мої повістки – це дві з Рахова і одна з Надвірної. Я не боюсь воєнкомів… Визначаю себе як вільну людину. Зрозумів, що мені некомфортно і що я більше не можу і знайшов собі спосіб з*батися і пожити в комфортній психологічній обстановці", — розповів  гуморист.

На думку коміка,  саме так він "попіклувався про своє здоров'я" і "реалізував своє право на ох*єнне життя".

Комік не робив секрету з того,   як  йому вдалось покинути країну, аадже в часи  війни чоловіків з України не випускають. Як він каже,  мав на руках дозвіл на виїзд з української території, бо є артистом:

"Так я артист. Я репрезентую Україну за кордоном. Мені виїзд робили такі рахіти, які робили його два місяці, бо вони не можуть скласти букви за порядком. У дозволі на виїзд нас виїжджало шість людей, а виїхало п'ять, бо прізвище одного неправильно написали. Так що це все робиться, і дуже легко", — коментував ситуацію  Щегель.

Ще комік розповів, що  він собі спланував, куди  поїде  далі, бо на території  Туреччини  може бути  тільки 90 днів.  Втікач з України має бажання вирушити в Албанію на два місяці, потім  запланував  тур європейськими країнами, ще хоче завернути на Балі та "ще кудись, де можна бути без документів".

Даючи відповідь стосовно ситуації,  що тепер чимало хлопців  стали в ряди захисників України  і віддають свої життя, щоб він пізніше  мав можливість  повернутись в країну, що отримала перемогу, гуморист, що закінчив  військове училище, сказав наступне:

"Я виходжу з того, що це вибір хлопців – гинути. Я щиро співчуваю кожному, хто вимушений зараз боронити Україну, бо він її любить і щиро співчуваю Україні, що вона переживає найжахливішу трагедію в своїй історії", — відповів  комік

За словами юзерів, що переглянули цю розмову,  вони були наче приголомшені цими відвертими висловами коміка: "Хочеться помити руки після такого гостя. Люди, які виїжджають, отримуючи дозвіл від міністерства культури і які не повертаються, дискредитують тих, хто справді хоче виїхати для допомоги Україні", " Після фрази "хлопці самі зробили вибір вмирати" дивитись стало неприємно. Якщо він реально думає, що наші захисники на війні, бо хочуть вмирати, а не жити, то він так нічого і не зрозумів", "Наче в гівно вступила. А з іншого боку, є наочний приклад, чому нам необхідно реформувати систему освіти МВС і військові академії".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

6 березня 2023, 11:09

Після прочитаного, вирвати хотілося, яка огидна істота.


Новини