Головна Новини Зірки персона Через 20 років: Дмитро Комаров показав архівні шкільні фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Через 20 років: Дмитро Комаров показав архівні шкільні фото

Ведучий поділився з фанами архівними знімками зі шкільного альбому

5 жовтня 2020, 14:30 comments1874
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий вирішив показати своїм шанувальникам, як виглядав в шкільні роки. На своїй сторінці в Instagram він написав, що дуже любив уроки математики завдяки своїй вчительці Флорі Григорівні. Про це пише видання lux.

Через 20 років: Дмитро Комаров показав архівні шкільні фото

Дмитро Комаров. Фото: lux.fm

Дмитро поділився, що Флора Григорівна була йому як близька родичка, тому ставилася до своїх учнів зі всією теплотою і ласкою. Також він додав, що саме від викладача залежить, чи сподобається школяреві предмет або ж він буде його ненавидіти.

"Ми любили Флору Григорівну, спілкувалися з нею не тільки про математику — про життя. Вона була наставницею. Саме від викладача залежить, полюбить дитина предмет і чи буде вчитися в принципі", — упевнений мандрівник.

Комаров говорить, що в їхньому класі панувала хороша дисципліна, і це не дивлячись на те, що ніхто нікого не змушував і не залякував поганими оцінками. Флора Григорівна вибрала зовсім іншу тактику: хвалила і вміла тактовно зробити зауваження, щоб нікого не образити.

На жаль, багатьох вчителів вже немає на цьому світі. Однак це не заважає знаменитості пам'ятати їх імена, як і 20 років тому. Він навіть зберігає у своїй пам'яті шкільні фрази і коронні жарти, над якими колись сміялися його однокласники.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, улюблені вчителі зірок: нове опитування видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини