Головна Новини Зірки персона Чи стане Дженніфер Еністон матір'ю: офіційна заява
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи стане Дженніфер Еністон матір'ю: офіційна заява

Представники американської акторки Дженніфер Еністон прокоментували ситуацію з усиновленням дитини

14 квітня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Днями в мережі з'явилася інформація про те, що 52-річна голлівудська акторка, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон збирається усиновити дитину з мексиканського притулку. Офіційний представник знаменитості відповів на цю інформацію.

Чи стане Дженніфер Еністон матір'ю: офіційна заява

Дженніфер Еністон (фото: latimes.com)

"Чутки про те, що Дженніфер знаходиться в процесі усиновлення дитини — помилкові й ніколи не були правдою", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що видання Closeronline написало про те, що зірка "Друзів" вирішила розповісти про усиновлення дитини під час зйомок спецвипуску ситкому, на якому зібрався весь акторський склад. Нібито акторка подумала, що возз'єднання "Друзів" — чудовий привід, щоб повідомити таку новину.

До слова, це вже не вперше, коли в мережі з'являється інформація про те, що акторка Дженніфер Еністон хоче забрати дівчинку з притулку в Мексиці. Раніше ЗМІ писали про те, що вона хоче зробити це не одна, а зі своїм колишнім чоловіком Бредом Піттом, з яким нібито відновила стосунки. Але інформація не підтвердилася.

Сама Дженніфер Еністон ситуацію з усиновленням дитини ніяк не коментує.

Нагадаємо, що відома американська акторка Дженніфер Еністон, яка отримала велику популярність після ролі Рейчел Грін у серіалі "Друзі", розповіла, що була змушена боротися за своє місце в Голлівуді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що особистий тренер Дженніфер Еністон Себастьян Лагре розповів, як акторці вдається в такому віці виглядати розкішно. За його словами, зірка "Друзів" уважно стежити за своїм раціоном. Саме цей принцип допомагає їй залишатися здоровою і не набирати зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини