Головна Новини Зірки персона Новий «Холостяк» обмінявся каблучками з учасницею шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий «Холостяк» обмінявся каблучками з учасницею шоу

Холостяк хотів, щоб дівчині запам'яталося побачення

13 березня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

У цьому місяці в Україні стартував новий сезон "Холостяка", головним героєм якого став Михайло Залівако. За серце бізнесмена будуть боротися 29 красунь. Але на перше побачення чоловік запросив дівчину, яка запам'яталася йому найбільше на вечірці, більш того, він зробив для неї каблучку.

Новий «Холостяк» обмінявся каблучками з учасницею шоу

Михайло Залівако / фото: СТБ

Перше індивідуальне побачення на романтичному проекті було у Юлії, яка прийшла на головну вечірку в костюмі Зайчика. Саме для неї Михайло вирішив зробити незвичайний і романтичний подарунок.

"Юля вразила мене своєю сміливістю і простотою, тому що всі дівчата намагалися якось максимально показати свою красу, виграшні якісь сторони, а вона придумала щось цікаве, не побоялася виглядати безглуздо", — зазначив холостяк.

Михайло спочатку пішов з Юлією на шопінг, де вони разом вибрали їй красиву сукню і взуття, а потім вирушили на побачення, на якому робили один для одного каблучки. Дівчина зробила для головного героя напис "зайка", а він для неї — "похрустимо".

Холостяк зізнався, що спілкування з Юлією було дуже легким і невимушеним, тому він на побаченні вручив їй першу троянду.

Відзначимо, що в новому сезоні головний герой на першій вечірці вирішив залишити всіх дівчаток, поселивши їх у два будинки. І дівчата не знали про те, що існує ще один "табір" учасниць.

Нагадаємо, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів про секс на проекті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що учасницю "Холостяка-11" Надін Медведчук розкритикували в мережі за те, що вона прийшла на проект не за любов'ю, а за піаром, бо це не перше шоу, в якому дівчина бере участь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини