Головна Новини Зірки персона Чому з YouTube несподівано зникли нові кліпи Джамали
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому з YouTube несподівано зникли нові кліпи Джамали

З офіційного YouTube-каналу української артистки Джамалі зникли її кліпи за останні три роки: у чому проблема

31 серпня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Відеокліпи 38-річної українська кримськотатарської співачки й актриси Джамалі, які вона представила за останні три роки, зникли з її офіційного YouTube-каналу. Подейкують, що в усьому винна сварка артистки з колишнім продюсером Ігорем Тарнопольським.

Чому з YouTube несподівано зникли нові кліпи Джамали

Джамала / Фото: instagram.com/jamalajaaa

На Instagram сторінці MUZVAR написано, що відеороботи Джамали недоступні для перегляду на платформі (приховані або видалені) вже понад тиждень. Джерело каже, що таке неподобство справа рук колишнього продюсера співачки Ігоря Тарнопольського. Сама Джамала до свого аккаунту в YouTube не має доступу і поки цю ситуацію ніяк не прокоментувала.

Чому з YouTube несподівано зникли нові кліпи Джамали - фото 2

Остання відеоробота Джамали, доступна користувачам, датується 2018 роком — це відео з її концерту в Палаці спорту.

Нагадаємо, влітку минулого року українська артистка Джамала приголомшила шанувальників несподіваною новиною — вона знялася в американській комедії, яку транслювали на стримінговій платформі Netflix. Це кінострічка під назвою "Євробачення: Історія вогненної саги" і в ньому розповідається історія вигаданих ісландських артистів Ларса і Сігрід, яким випала нагода реалізувати мрію і представити свою країну на пісенному конкурсі. Джамала зізналася, що процес створення кінофільму її дуже вразив. На зйомках вона познайомилася з такими голлівудськими акторами, як Рейчелл Макадамс ("Клятва", "Щоденник пам'яті"), а також з Уіллом Ферреллом ("Загублений світ", "Персонаж").

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Джамала опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах архівні фото з часів, коли вона ще жила в Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини