Головна Новини Зірки персона Чому зірка «Гаррі Поттера» ніколи не стане користувачем соцмереж: він назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому зірка «Гаррі Поттера» ніколи не стане користувачем соцмереж: він назвав причину

Актор зробив несподівану заяву

4 грудня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Виконавець головної ролі в легендарному "Гаррі Поттері" Деніел Редкліфф пояснив, чому ніколи не зважиться завести власну сторінку в соціальних мережах. Цим він поділився в своєму інтерв'ю на YouTube-каналі Hot Ones.

Чому зірка «Гаррі Поттера» ніколи не стане користувачем соцмереж: він назвав причину

Деніел Редкліфф. Фото: kino-teatr.ru

Так, зірка розповів, що у нього ніколи не було свого аккаунта в Twitter, він не має наміру його заводити в майбутньому, і ось з якої причини. Актор не хоче, щоб користувачі бачили в своїй стрічці заголовок "Деніел Редкліфф посварився з інтернет-користувачами".

Крім цього, він здивував несподіваним зізнанням: раніше він досить часто грішив тим, що читав коментарі про себе на різних сторінках в мережі. Пізніше він зрозумів, що це було нерозумно з його боку, тому що подібне заняття можна назвати чимось здоровим або нормальним. А соціальні мережі — це постійний пошук схвалення і похвали з боку підписників, впевнений Редкліфф.

"Це було безумство, не варто цього робити. Думаю, що соцмережі — це те ж саме. Можна, звичайно, читати про себе тільки хороше, але мені здається це не зовсім здоровим", — сказав він.

В кінці свого інтерв'ю Деніел підсумував, що він категорично відмовляється розуміти саму концепцію соціальних мереж, так як вона може завдати непоправної шкоди психічному здоров'ю людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Деніел Редкліфф розповів, за якої умови знову повернеться до ролі Гаррі Поттера. Він готовий знову перевтілитися в Гаррі Поттера, але при виконанні однієї умови: Джоан Роулінг не повинна брати участь у роботі над проектом. Таку заяву актор зробив після того, як письменниця у своїх постах в Твіттері висловила свою нетерпимість трансгендерам, небінарним людям і людям з гендерною нонконформністю. У повідомленнях вона іронізувала над одним із заголовків статті журналу Devex. Актор вирішив не стояти осторонь, прокоментувавши її пост в соціальних мережах. Редкліфф попросив вибачення за позицію письменниці і підготував ціле есе, яке опубліковано на сайті проекту Trevor.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини