Головна Новини Зірки персона COVID-19 святу не перешкода: Антоніо Бандерас зізнався, що хворий на коронавірус в свій день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 святу не перешкода: Антоніо Бандерас зізнався, що хворий на коронавірус в свій день народження

10 серпня Антоніо Бандерас відзначає 60-річний ювілей і йде на самоізоляцію за приписом лікарів

10 серпня 2020, 18:03
Поділіться публікацією:

Знаменитий голлівудський актор Антоніо Бандерас в день свого 60-річчя заявив, що у нього виявлений коронавірус COVID-19. Про це він написав у себе в Instagram, опублікувавши своє дитяче фото.

COVID-19 святу не перешкода: Антоніо Бандерас зізнався, що хворий на коронавірус в свій день народження

Так, за словами Бандераса, незначна зміна самопочуття і слабкість не порушили святкового настрою актора. Також він додав, що відправиться на самоізоляцію, щоб не нашкодити оточуючим людям.

"Я хотів би додати, що відчуваю себе відносно добре, тільки трохи більш втомленим, ніж зазвичай. Я впевнений, що одужаю якомога швидше, слідуючи медичними показаннями, які, я сподіваюся, дозволять мені подолати інфекційний процес, від якого я страждаю і від якого страждає дуже багато людей по всій планеті. я скористаюся цією ізоляцією, щоб читати, писати, відпочивати і продовжувати будувати плани, щоб почати наповнювати змістом мої недавно вийшли 60 років, до яких я прибуваю повний ентузіазму і енергії ", — вказав зоряний іменинник.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес показала, як виглядає без макіяжу відразу після ранкового пробудження . 50-річна знаменитість зазначила, що жінки не повинні хвилюватися про своєму природному вигляді, але зобов'язані стежити за способом життя і харчуванням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини