Головна Новини Зірки персона «Далі - більше!»: Дорофєєва зворушливо подякувала Позитиву за 10 років на сцені (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Далі - більше!»: Дорофєєва зворушливо подякувала Позитиву за 10 років на сцені (відео)

Учасники групи "Время и Стекло" згадали, через що їм довелося пройти разом

9 листопада 2020, 21:13
Поділіться публікацією:

Українська співачка і тепер уже колишня учасниця групи "Время и Стекло" опублікувала на своїй сторінці в Instagram зворушливий ролик, в якому вони з Олексієм Завгороднім згадали весь свій творчий шлях.

«Далі - більше!»: Дорофєєва зворушливо подякувала Позитиву за 10 років на сцені (відео)

Група "Время и Стекло". Фото: bestin.ua

Так, відео починається з історії їхнього знайомства: Надя і Льоша зустрілися ще до створення групи, коли ходили на побачення в Сімферополі. Цікаво, що тоді він дуже сподобався дівчині, але їхні стосунки завжди були тільки дружніми.

Олексій же подякував своїй колезі за чесні і душевні розмови, які залишаться тільки між ними. А також за те, що вона мотивувала його, адже поруч з нею він просто не міг собі дозволити бути слабким, коли траплялися важкі моменти.

Льоша і Надя чесно розповіли історію, що трапилася з ними завдяки створенню групи, яка за досить короткий період часу завоювала любов мільйонів шанувальників.

"Ми — це поп-група, яка відчувала себе панками і вела себе відповідно", — поділилася артистка.

"Я пам'ятаю нічні гуляння по всіх містах України і не тільки. Спасибі тобі за сміх, за підтримку і за твій талант Надя. Я буду дуже сумувати", — відповів їй Позитив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Позитив і Надя Дорофєєва вперше розповіли, через що постійно сварилися. Олексій Завгородній в своєму інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" розповів, що на самому початку їхньої кар'єри між ними було чимало конфліктів. Все через те, що виконавець звик працювати один, тому спочатку йому було складно йти на компроміси чи слухати думку іншої людини. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини