Головна Новини Зірки персона Дан Балан з'явився на публіці після "зникнення" і мовчання про війну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дан Балан з'явився на публіці після "зникнення" і мовчання про війну (ВІДЕО)

Балан показав нове відео

1 травня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Знаний  молдавський співак та екс- тренер 9-го і 10-го сезонів проектів "Голос країни" Дан Балан вперше з’явився  після довгого "зникнення". Чимало часу   виконавець нічого не казав  про війну в Україні і нічого не писав в  соціальних мережах.

Дан Балан  з'явився на публіці після "зникнення" і мовчання про війну (ВІДЕО)

Дан Балан (фото з відкритих джерел)

Зараз Дан Балан з'явивсь  в Instagram. Він оприлюднив нове відео. Але артист так і не розповідає,  куди ж він подівся з літа (попередній допис артист розміщував ще у серпні 2022 року). Саме в той час  він робив анонс  перекладеної  на румунську мову пісні Printre Culori ("Серед квітів").

Зараз зірка вже розповів  фанатам про  нову пісню. Він анонсує  композицію, яку він зняв з дітьми.

"Coming soon ..." — підписав   нове відео Балан.

В коментарях  користувачі визнають, що з нетерпінням  чекали зустрічі зі співаком  в мережах.  Одні  радіють,  що  співак продовжує свою творчу роботу.  Інші ж з сумом зазначають, що чекають від  зірки більше його заяву  про війну. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома українська співачка відповіла, чи буде перекладати свої пісні на українську. Тіна Кароль зізналась, що не буде робити переклад своїх російськомовних хітів. Але співати ці пісні   вона теж не буде. З початку військового вторгнення  зірка вже не  співає свої  російські  хіти, хоч їх  у неї багато. Зараз   Кароль виконує пісні   лише  на українській мові. Відповідаючи на запитання представників YouTube-каналу NM, вона зізнається, що перекласти старі хіти – це дуже важка робота. При  цьому,  виконавиця  розповіла, що їй подобається  ідея інших колег, які  переклали  власні російськомовні пісні  і в результаті мають  милозвучні треки. Як стверджує зірка, нині "на полиці" перед  нею  зібрані  хіти на російській, але  не всі з них можна перекласти.  При цьому вона не забороняє охочим  зробити спробу  перекладу її пісень,  нічого не матиме проти. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини