Головна Новини Зірки персона Данилко потрапив у гучний скандал через теплі обійми з росіянином (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилко потрапив у гучний скандал через теплі обійми з росіянином (ФОТО)

Данилка "застукали" з шоуменом Рустамом Солнцевим

21 вересня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Українська зірка  Андрій Данилко недавно поїхав до Сполучених Штатів, в Америці в нього заплановано декілька  виступів в різних  містах. Саме там він   мав  зустріч з  Рустамом Солнцевим, який став  знаменитим в РФ, беручи участь в  російському шоу "Дім-2".

Данилко потрапив у гучний скандал через  теплі обійми з росіянином (ФОТО)

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

Першим про це повідомив блогер Олексій Голубицький. На власній сторінці в  соціальних мережах  українець, коментуючи це, пише, що  російський шоумен  став популярним, бо займався  "скандалами, бійками і обливанням помиями всіх, з ким працював".

"Фу, Данилко, навіщо тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосиків? В Америці ж є адекватні українські медіа та адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?" – обурюється блогер.

Як стверджує Олександр Голубицький, це вже не вперше  такі казуси з Данилком: "В Україні він старанно вибудовує собі патріотичний імідж, а за кордоном його так і тягне до "хороших росіян". В лютому  під час  концерту в Іспанії  гуморист  витягнув на сцену алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж публічно обніматися і цілуватися з ним".

Ще блогер ставить  запитання, як саме  Андрій Данилко -  українець  призовного віку – здійснює часті поїздки за кордон, чому не  оприлюднює звіт  про  зібрані  кошти  під час благодійних  виступів  і чому  співак  виступає  під час  корпоративів  дружин олігархів з РФ, як, наприклад,  під час дня народження російської  блогерки  Ніки Білоцерківської.

Данилко потрапив у гучний скандал через  теплі обійми з росіянином (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко відверто розповів, як його намагалися купити в РосіїЗірковий український співак та  комік  Андрій Данилко,  відомий  фанатам за сценічним іменем  Вєрка Сердючка,  детально згадав про те, як представники країни-агресорки  мали бажання  "перетягнути"  його на сторону росіян. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

23 вересня 2023, 07:16

Проститутка, это если одним словом, а если подробнее, то продажный как и большинство из бомонда!

Ігор

21 вересня 2023, 21:38

Ти диви! Яка ціна дистанційного патріотизму, такого ж продажного як і вся країна Баг. Яким вони бачать майбутнє, яке для них захищають другорядні?


Новини