Головна Новини Зірки персона Співак, що служить у ЗСУ, висловився про артистів, які втекли з країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Співак, що служить у ЗСУ, висловився про артистів, які втекли з країни

Юрко Юрченко вважає, що тим відомим людям, які не підтримали Україну, немає виправдань

18 червня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Виконавець та лідер групи  "Юркеш" Юрко Юрченко, що пішов  служити в ряди захисників Збройних Сил України, обурено прокоментував поведінку   тих колег, що  самовільно покинули  нашу країну  та стали на шлях зради. Юрченко  негативно оцінює вчинок тих українських зірок, що  поїхали за кордон в  час, коли йде  війна.

Співак, що служить у ЗСУ, висловився про артистів, які втекли з країни

Юрко Юрченко (фото з відкритих джерел)

"Вони будуть покарані тим, що їх країна не прийме потім. На них чекає найбільше покарання, коли ти не можеш повернутися до своєї країни. Я маю на увазі й усіх колаборантів, які виїхали раніше, і себе жодним чином не проявили", — наголосив співак, даючи  коментар для ТСН.

Як стверджує артист, вже  тепер ці  зрадники та утікачі  хочуть "вибілити" репутацію. Проте їм це не  допоможе, переконаний виконавець. Співгромадянам не  потрібно навіть згадувати про цих співаків, переконаний Юрченко.

"Вже зараз вони моляться, просяться, збирають там якісь кошти. Не треба нам ваші кошти! Ви зробили максимально все для того, аби сюди прийшов оцей "руській мір" і тепер ми його розхльобуємо, без вас! Я вважаю, що вони вже наказані. Про них не треба думати. У нас є стільки прекрасних людей, побратимів, яким треба допомагати. А втікачі мають вийти за межі уваги", — каже артист.

Лідер українського гурту перерахував  багатьох колег, які не піддались страху та  тепер служать в ЗСУ. Як каже Юрко Юрченка, ось такі виконавці  мають право на повагу співгромадян.

"Ми спілкуємось з усіма хлопцями, які стали на захист України — Женя Галич, Сергій Гагарін, ТНМК. Мене особисто бере гордість за те, що вони вчинили правильно. Але вони і до війни були визначені у своїй поведінці. Ті, хто був "проти шерсті", вони зараз поховалися", — підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і Повалій.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини