Головна Новини Зірки персона Даша Астаф'єва блиснула фігурою в купальнику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Даша Астаф'єва блиснула фігурою в купальнику (ФОТО)

Українська виконавиця Даша Астаф'єва похвалилася спокусливими формами в обтислому купальнику

25 серпня 2021, 17:00 comments1012
Поділіться публікацією:

36-річна українська артистка Даша Астаф'єва активно веде свій Instagram і ділиться з підписниками спокусливими фотографіями. Нещодавно співачка продемонструвала свою струнку фігуру в новому ефектному купальнику.

Даша Астаф'єва блиснула фігурою в купальнику (ФОТО)

Даша Астаф'єва / Instagram / @da_astafieva

На своїй сторінці знаменитість опублікувала два знімки, на яких похвалилася своїми довгими ногами та стрункою талією. На першому кадрі Даша позує на тлі природи, приймаючи вуличний душ у цілісному купальнику яскраво-червоного кольору з розпущеним волоссям. А на іншому знімку співачка стоїть на тлі моря і дивиться вдалину, демонструючи спокусливі форми.

Даша Астаф'єва блиснула фігурою в купальнику (ФОТО) - фото 2

Публікація артистки за два дні зібрала понад 20 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких підписники оцінили її фігуру: "Прекрасна", "Шикарна Дарина", "Даринка, ти — богиня", "Ви сама чарівність!", "Даша, ви вогонь", "Як завжди неймовірно красива", "Чудова леді", "Стильна, чарівна, сексі", — написали фоловери.

Нагадаємо, що відома українська співачка, модель і актриса Даша Астаф'єва на своїй сторінці в Instagram порадувала глядачів пікантними фотографіями без спідньої білизни. Українська артистка позувала в червоному халаті, який ледь прикривав її струнку талію. Свій образ вона доповнила чорними "шпильками" і елегантною зачіскою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 55-річна Сінді Кроуфорд — яскрава представниця "золотої" ери супермоделей, які захопили подіуми в 80-е і 90-е роки, похвалилася стрункою фігурою під час відпочинку. Сінді для відпочинку обрала злитий купальник чорного кольору асиметричного крою від відомого бренду Brigitte.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини