Головна Новини Зірки персона Сінді Кроуфорд у 55 років похвалилася фігурою в купальнику (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сінді Кроуфорд у 55 років похвалилася фігурою в купальнику (ФОТО)

Американська супермодель Сінді Кроуфорд продемонструвала, що у свої 55 років знаходиться в прекрасній формі

17 серпня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

55-річна Сінді Кроуфорд — яскрава представниця золотої ери супермоделей, які захопили подіуми в 80-е і 90-е роки, похвалилася стрункою фігурою під час відпочинку.

Сінді Кроуфорд у 55 років похвалилася фігурою в купальнику (ФОТО)

Сінді Кроуфорд / Фото: @cindycrawford

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на який лежить біля басейну на тлі океану, продемонструвавши свої довгі ноги й струнку фігуру. На Сінді був злитий купальник чорного кольору асиметричного крою від відомого бренду Brigitte, вартість якого на сайті компанії становить 205 фунтів стерлінгів (7,5 тисячі гривень).

Публікація знаменитості за добу зібрала понад 92 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників, які були захоплені фігурою топмоделі: "Природна краса", "Краща модель", "Ідеальна", "Як завжди прекрасна", "Шалено красива", "Ви як і раніше найкраща", "Одна з моїх улюблених супермоделей 90-х років",  Виглядаєш приголомшливо!" — написали фоловери.

Сінді Кроуфорд у 55 років похвалилася фігурою в купальнику (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що 55-річна американська модель і актриса Сінді Кроуфорд розкрила секрет, який допомагає їй виглядати завжди бездоганно. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фотографію, де сидить у власній сауні без грама макіяжу. Як виявилося, підтримувати свою шкіру в тонусі Сінді Кроуфорд допомагають не тільки дорогі beauty-процедури та брендова косметика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 43-річна французька супермодель Летиція Каста стала головною героїнею нового номера французького журналу Marie Claire. Вона з'явилася в стильних купальниках від преміальних брендів, серед яких Fendi й Dior. Фанати залишилися в захваті й від бікіні, і від ідеального образу Летиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини