Головна Новини Зірки персона "Діти весь час намагаються її вкрасти": засновник рок-групи The Beatles вирощує коноплю у себе на фермі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Діти весь час намагаються її вкрасти": засновник рок-групи The Beatles вирощує коноплю у себе на фермі

Музикант зізнався, що вирощувати коноплю почав зовсім недавно

6 жовтня 2021, 18:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий британський музикант, один із засновників легендарної групи The Beatles, 79-річний Пол Маккартні розповів, що займається вирощуванням коноплі на своїй фермі. Про це пише видання The Mirror.

"Діти весь час намагаються її вкрасти": засновник рок-групи The Beatles вирощує коноплю у себе на фермі

Засновник рок-групи The Beatles Пол Маккартні. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що про своє таємне захоплення музикант розповів на подкасті The River Cafe Table 4. За словами Маккартні, його ферма розташована в селі Пісмарш в графстві Східний Суссекс в Англії.

Музикант поділився, що крім цього він також займається вирощуванням пшениці, гороху, жита і багато іншого. Йому приносить це велике задоволення. Однак у своїй улюбленій справі він зіткнувся з неприємностями. Місцева молодь нерідко намагалася поцупити коноплю з його ферми.

"Насправді ми тільки починаємо вирощувати коноплю. Найцікавіше в державних постановах — це те, що ми повинні зберігати її там, де її не побачать, тому що це змушує всіх дітей приходити і красти її! ", — зазначив Маккартні.

Пол також виготовляє власний ель, який щороку відправляє своїм знаменитим друзям, включаючи гітариста Rolling Stones Кейта Річардса. Музикант дав назву своєму продукту — Old Stinkhorn.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що голлівудський актор Вілл Сміт назвав кінострічку, яку вважає кращою в своїй кінокар'єрі. Також він зазначив, який з фільмів він вважає найгіршим в своїй кар'єрі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що володарка п'яти "Греммі" зізналася про пережите згвалтуванні в дитинстві. Її насильник був як член сім'ї. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини