Головна Новини Зірки персона «Девочки рулят»: NK презентувала запальний кліп (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Девочки рулят»: NK презентувала запальний кліп (ВІДЕО)

У кліпі NK знялися Леся Никитюк і Даша Астаф'єва

18 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:








Популярна артистка Настя Каменських (NK) порадувала шанувальників новою відеороботою на танцювальну пісню "Девочки рулят". Цей трек увійде в альбом "Красное вино", який співачка зовсім скоро презентує шанувальникам.

«Девочки рулят»: NK презентувала запальний кліп (ВІДЕО)

Настя Каменських (фото з відкритих джерел)

У новому яскравому кліпі NK царює атмосфера "жіночої банди". Дівчата виглядають дуже стильно, зухвало і впевнено, адже посилання цієї композиції полягає в тому, щоб показати, наскільки кожна дівчина особлива, крута, стильна і що вона наповнює світ яскравими фарбами.

Для участі в новій відеороботі Каменських запросила ефектних дівчат українського шоу-бізнесу: Лесю Никитюк, Дашу Астаф'єву, дружину Позитиву і свою подругу Анну Завгородню і популярну блогершу Таню Парфілєву.

"Наша суперздатність — нести у світ натхнення, любов і в кожну свою справу вкладати всю душу. Так хочу, щоб дівчата завжди пам'ятали, що ми особливі і рулимо світом, кайфуючи по життю", — зазначила Настя Каменських.

У кліпі дівчата "рулили" на рожевому кадилаку, позуючи в яскравих вбраннях з пишними зачісками. Артистка змінила кілька образів, але в кожному з них виглядала розкішно. За словами NK, робота вийшла дуже легкою і драйвовою.

Шанувальники вже встигли оцінити новий кліп Каменських і в цілому відгуки позитивні: "Настя і Леся в одному кліпі. Що може бути крутіше?", "Настя — жіноче обличчя української музичної культури", "Настя — це Шедевр!!! ", "Це просто бомба", "Класний яскравий кліп, запальна пісня!", — написали користувачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 17 березня, відбулася прем'єра кліпу на пісню "Ти не один" Віри Брежнєвої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини