Головна Новини Зірки персона «Дівчина Бонда» вийшла на публіку зі своїм бойфрендом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дівчина Бонда» вийшла на публіку зі своїм бойфрендом (ФОТО)

Кубино-іспанська актриса Ана де Армас з'явилася на публіці зі своїм новим бойфрендом Полом Букадакісом

13 грудня 2021, 21:30 comments5649
Поділіться публікацією:

33-річну популярну актрису, зірку фільму "Не час помирати" та "Дістати ножі" Ану де Армас помітили на вулиці з новим коханим. Пара не приховувала своїх почуттів, вони цілувалися та трималися за руки.

«Дівчина Бонда» вийшла на публіку зі своїм бойфрендом (ФОТО)

Ана де Армас / Фото: @ana_d_armas

Знімки "дівчини Бонда" та її нового бойфренда з'явилися на фан-сторінці актриси у соціальній мережі Instagram. Пара прогулялася вулицями Лос-Анджелеса, а потім зайшла до ресторану. Закохані не звертали уваги на перехожих, тому цілувалися у всіх на очах і виявляли один до одного ніжність.

Відомо, що новим коханим Анни де Армас став Пол Букадакіс – виконавчий директор Tinder – популярного додатка для онлайн-знайомств. Він не дуже публічна особистість, тому в мережі мало його фотографій.

Судячи з чуток, актриса почала зустрічатися з бізнесменом цього літа, але раніше їх жодного разу не бачили разом.

«Дівчина Бонда» вийшла на публіку зі своїм бойфрендом (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що минулого року Анна де Армас закрутила роман із Беном Аффлеком. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко і пішли на користь обом. Голлівудський актор навіть познайомив своїх трьох дітей із новою обраницею. Але у січні 2021 року пара розлучилася та ініціатором розриву стала Анна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що поп-зірка Брітні Спірс опублікувала у соціальній мережі відео, на якому її коханий несе її на руках, продемонструвавши чудову фізичну форму.

Читайте також, що 47-річна британська Кейт Мосс — одна з найбільш високооплачуваних моделей 1990-х і 2000-х років, відпочила на острові Ібіца (Іспанія) в компанії 27-річного манекенника Джордана Барретта, який публікує з нею спільні фотографії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини